Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 13 Mys 2021 #11 KuMRu dediki: Hı hı öyle çok güzel oluyor inanki Genişletmek için tıklayın... Doğrudur hocam. Henüz o tecrübeyi deneyimleyemediğim için çok fazla yorum yapamıyorum ama dediğim gibi çok komik geliyor bana.
KuMRu dediki: Hı hı öyle çok güzel oluyor inanki Genişletmek için tıklayın... Doğrudur hocam. Henüz o tecrübeyi deneyimleyemediğim için çok fazla yorum yapamıyorum ama dediğim gibi çok komik geliyor bana.
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 13 Mys 2021 #12 Sentinus dediki: Doğrudur hocam. Henüz o tecrübeyi deneyimleyemediğim için çok fazla yorum yapamıyorum ama dediğim gibi çok komik geliyor bana. Genişletmek için tıklayın... Doğrudur o tecrübeyi deneyimleyince anlarsın
Sentinus dediki: Doğrudur hocam. Henüz o tecrübeyi deneyimleyemediğim için çok fazla yorum yapamıyorum ama dediğim gibi çok komik geliyor bana. Genişletmek için tıklayın... Doğrudur o tecrübeyi deneyimleyince anlarsın
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 13 Mys 2021 #13 KuMRu dediki: Doğrudur o tecrübeyi deneyimleyince anlarsın Genişletmek için tıklayın... Hayırlısı hocam artık.
KuMRu dediki: Doğrudur o tecrübeyi deneyimleyince anlarsın Genişletmek için tıklayın... Hayırlısı hocam artık.
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 13 Mys 2021 #14 Tabiki hocam herşeyin hayırlısı