YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Mrt 2007 #11 Taş Devri, Taş Devri, Taş Devri Şirinler şu küçük sevimli şeylerdi demi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 10 Mrt 2007 #12 Sünger kafa tercihim )
Kassandra Usta 11 Mrt 2008 #13 çift oy kullansam simpsons ve south park.. he bi de diğer family guy =)
gülüşüm Uzman 1 Tem 2009 #16 oyy şirinler tabikii.. nerden geldiği belli olmayan mavii yaratıklar.. eğer bir gün iyi çocuk olursam görücem diye bekler dururdum onları
oyy şirinler tabikii.. nerden geldiği belli olmayan mavii yaratıklar.. eğer bir gün iyi çocuk olursam görücem diye bekler dururdum onları
gülüşüm Uzman 1 Tem 2009 #17 durr daha da var, jetgiller, taş devri ve tom ve jerry bi ara pokemonada bakardım sırf piiiiiiikaaaaacuuuuuuuuuu için
durr daha da var, jetgiller, taş devri ve tom ve jerry bi ara pokemonada bakardım sırf piiiiiiikaaaaacuuuuuuuuuu için
jeriko Özel Üye Özel üye 1 Tem 2009 #19 Taş devri seçeneklerde olan Vikingler ise seceneklerde olmayan favorim.