KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 12 Mrt 2014 #14 Geçenlerde yine böyle bir konuya bakarken şiir yazmama sebep olmuştu, bahanemi arıyorum yoksa...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Mrt 2014 #15 katip dediki: Geçenlerde yine böyle bir konuya bakarken şiir yazmama sebep olmuştu, bahanemi arıyorum yoksa... Genişletmek için tıklayın... Abi şiirlerin varsa, neden bizlerle paylaşmıyorsun. Yada kendine ait bir şiir konusu oluşturmuyorsun Şahsen çok isterim şiirlerini forumda görmek
katip dediki: Geçenlerde yine böyle bir konuya bakarken şiir yazmama sebep olmuştu, bahanemi arıyorum yoksa... Genişletmek için tıklayın... Abi şiirlerin varsa, neden bizlerle paylaşmıyorsun. Yada kendine ait bir şiir konusu oluşturmuyorsun Şahsen çok isterim şiirlerini forumda görmek
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 12 Mrt 2014 #16 katip dediki: Geçenlerde yine böyle bir konuya bakarken şiir yazmama sebep olmuştu, bahanemi arıyorum yoksa... Genişletmek için tıklayın... Nasıl desem nasıl anlatsam sana,gittiğim yerlerde aşkından senden kurtulmanın çaresini ararken sımsıkı sarılır buldum kendimi hayaline... şişşş susayım
katip dediki: Geçenlerde yine böyle bir konuya bakarken şiir yazmama sebep olmuştu, bahanemi arıyorum yoksa... Genişletmek için tıklayın... Nasıl desem nasıl anlatsam sana,gittiğim yerlerde aşkından senden kurtulmanın çaresini ararken sımsıkı sarılır buldum kendimi hayaline... şişşş susayım
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 12 Mrt 2014 #17 ZeyNoO dediki: Abi şiirlerin varsa, neden bizlerle paylaşmıyorsun. Yada kendine ait bir şiir konusu oluşturmuyorsun Şahsen çok isterim şiirlerini forumda görmek Genişletmek için tıklayın... Acemice yazdığım bir kaç tane şiirim var ileride belki bir sayfa kurarım kendime. Bir tane de olsa belki yayınlamışımdır forumda
ZeyNoO dediki: Abi şiirlerin varsa, neden bizlerle paylaşmıyorsun. Yada kendine ait bir şiir konusu oluşturmuyorsun Şahsen çok isterim şiirlerini forumda görmek Genişletmek için tıklayın... Acemice yazdığım bir kaç tane şiirim var ileride belki bir sayfa kurarım kendime. Bir tane de olsa belki yayınlamışımdır forumda
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Mrt 2014 #18 katip dediki: Acemice yazdığım bir kaç tane şiirim var ileride belki bir sayfa kurarım kendime. Bir tane de olsa belki yayınlamışımdır forumda Genişletmek için tıklayın... o zaman devamı gelirse bekliyoruz abi şimdiden kalemin daim olsun diyorum..
katip dediki: Acemice yazdığım bir kaç tane şiirim var ileride belki bir sayfa kurarım kendime. Bir tane de olsa belki yayınlamışımdır forumda Genişletmek için tıklayın... o zaman devamı gelirse bekliyoruz abi şimdiden kalemin daim olsun diyorum..
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 12 Mrt 2014 #19 Eyvallah bacım inşallah... Ha bu arada Kendimle kalmak için yalnızlığı seçerim.