kelebek -ütopik- V.I.P 19 Mys 2008 #1 Hangi Osmanlı padişahından izler taşıyorsun? Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Hangi Osmanlı padişahından izler taşıyorsun? Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
kelebek -ütopik- V.I.P 19 Mys 2008 #2 " F.S. Mehmet çok zekisiniz devletinizi zekanızla ileriye taşıyorsunuz " çıktı bana
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 19 Mys 2008 #3 Y.S. Selim çok sert ve acımasızsınız devletinize karşı tehtitlere sert cevap veriyorsunuz
wien06 V.I.P V.I.P 19 Mys 2008 #4 K.S.Süleyman çok otoritersiniz,devletinizi sıkı yönetiorsunuz Zaten Osmali Padisahlari icinde Kanuniye karsi asiri bir ilgim vardi
K.S.Süleyman çok otoritersiniz,devletinizi sıkı yönetiorsunuz Zaten Osmali Padisahlari icinde Kanuniye karsi asiri bir ilgim vardi
wien06 V.I.P V.I.P 20 Mys 2008 #6 Demek oluyorki forumda su ana kadar iki tane F.Sultan MEHMET var. Fatih tek basina Istanbulu fethetti biz iki Fatihle kim bilir nereleri fethederiz
Demek oluyorki forumda su ana kadar iki tane F.Sultan MEHMET var. Fatih tek basina Istanbulu fethetti biz iki Fatihle kim bilir nereleri fethederiz
Sevgi.2 Aktif 14 Eyl 2008 #9 Ben 4. Fatih Sultan Mehmet olarak geldim ama başka şıkları da işaretlemek istedim acaba kimlik bunalımı mı yaşıyorum.
Ben 4. Fatih Sultan Mehmet olarak geldim ama başka şıkları da işaretlemek istedim acaba kimlik bunalımı mı yaşıyorum.