KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 19 Eyl 2008 #12 baktım ki forumda hep Kanuni ve Fatih var acaba başka padişah çıkmayacak mı derken ben farklı çıktım...biraz çağdaş düşünüyorum sanırım 3. selim çağın gereklerini biliyorsunuz devletinizi çağdaşlaştırmak istiyorsunuz
baktım ki forumda hep Kanuni ve Fatih var acaba başka padişah çıkmayacak mı derken ben farklı çıktım...biraz çağdaş düşünüyorum sanırım 3. selim çağın gereklerini biliyorsunuz devletinizi çağdaşlaştırmak istiyorsunuz
LoSt_LoVe Forum Onuru 13 Ekm 2008 #13 2. Beyazid çok sakinsiniz savaşmak istemiyorsunuz devletinizi savaştan uzak tutuyorsunuz bu çıktı
e-PaCk Forum Gururu 13 Arl 2008 #17 3. selim çağın gereklerini biliyorsunuz devletinizi çağdaşlaştırmak istiyorsunuz
arzum Forum Tutkunu 21 Arl 2008 #19 3. selim çağın gereklerini biliyorsunuz devletinizi çağdaşlaştırmak istiyorsunuzvayyyy bea
zemheri Usta 22 Arl 2008 #20 ;O;O F.S. Mehmet çok zekisiniz devletinizi zekanızla ileriye taşıyorsunuz ;C;C gerçeklik payı olmasa bile bi yerden bu isimle benzeşmek(test bile olsa) ne hoş ne güzel..teşekkürler..
;O;O F.S. Mehmet çok zekisiniz devletinizi zekanızla ileriye taşıyorsunuz ;C;C gerçeklik payı olmasa bile bi yerden bu isimle benzeşmek(test bile olsa) ne hoş ne güzel..teşekkürler..