Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 4 Ags 2013 #61 Asi MeLeK dediki: İdare eder.. çok iyi olmasada biraz görüyo gibiyim sanki... Genişletmek için tıklayın... Hımmm tamamadır biraz başladıysa sonuda gelir cimcimem seni
Asi MeLeK dediki: İdare eder.. çok iyi olmasada biraz görüyo gibiyim sanki... Genişletmek için tıklayın... Hımmm tamamadır biraz başladıysa sonuda gelir cimcimem seni
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 4 Ags 2013 #62 Bende zor çözdüm bu genç bayanı zorla görebildim ancak
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 4 Ags 2013 #63 @CağlaYağmur Kızıcaksın ama Dayanamadım bende yazma gereği duydum. Bende Malesef Görememekteyim Kendimi Kötü hissediyorum
@CağlaYağmur Kızıcaksın ama Dayanamadım bende yazma gereği duydum. Bende Malesef Görememekteyim Kendimi Kötü hissediyorum
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 4 Ags 2013 #64 JosTeR dediki: @CağlaYağmur Kızıcaksın ama Dayanamadım bende yazma gereği duydum. Bende Malesef Görememekteyim Kendimi Kötü hissediyorum Genişletmek için tıklayın... Kolay kolay kızmam ben. En son eklediğim resme bak birazda dikkatle mutlaka göreceksin.
JosTeR dediki: @CağlaYağmur Kızıcaksın ama Dayanamadım bende yazma gereği duydum. Bende Malesef Görememekteyim Kendimi Kötü hissediyorum Genişletmek için tıklayın... Kolay kolay kızmam ben. En son eklediğim resme bak birazda dikkatle mutlaka göreceksin.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 4 Ags 2013 #65 JosTeR dediki: @CağlaYağmur Kızıcaksın ama Dayanamadım bende yazma gereği duydum. Bende Malesef Görememekteyim Kendimi Kötü hissediyorum Genişletmek için tıklayın... Kolay kolay kızmam ben. En son eklediğim resme bak birazda dikkatle mutlaka göreceksin.
JosTeR dediki: @CağlaYağmur Kızıcaksın ama Dayanamadım bende yazma gereği duydum. Bende Malesef Görememekteyim Kendimi Kötü hissediyorum Genişletmek için tıklayın... Kolay kolay kızmam ben. En son eklediğim resme bak birazda dikkatle mutlaka göreceksin.
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 4 Ags 2013 #66 Fotoyu yeni görüp genç bayanı göremiyorum diye üzülenler her gün girip çıkınca bayan geç görünüyor gözünüze
Fotoyu yeni görüp genç bayanı göremiyorum diye üzülenler her gün girip çıkınca bayan geç görünüyor gözünüze
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 4 Ags 2013 #68 Pes Ettim. Bakmıyorum Artık Bende Sanırım Büyük Bİr sorun var :=)
...Hazal... Katılımcı 5 Ags 2013 #69 Asi MeLeK dediki: Yaşlı bir teyze görüyorumm.. Genişletmek için tıklayın... Zaten sendende o beklenirdi.. Daha bir gün pozitif olduğunu görmedim)
Asi MeLeK dediki: Yaşlı bir teyze görüyorumm.. Genişletmek için tıklayın... Zaten sendende o beklenirdi.. Daha bir gün pozitif olduğunu görmedim)