ÇirKin_Betiş Üye 7 Mys 2015 #151 Of of off bu konu çok fena benim eşim fanatik fb. Ona inat birazda gs lıyım her anımız gecemiz gunduzumuz maç. İnt den turkiyenin dört bir tarafından adam toplayıp maç yapan biri.
Of of off bu konu çok fena benim eşim fanatik fb. Ona inat birazda gs lıyım her anımız gecemiz gunduzumuz maç. İnt den turkiyenin dört bir tarafından adam toplayıp maç yapan biri.
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 27 Mys 2015 #153 Belli olmuyor mu ? ŞAMPİYON GALATASARAY...
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 15 Ekm 2015 #155 koskoca forumda 4 kişimi trabzonspor lu neyse en azından okey masasını kurarız...
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 17 Ksm 2015 #156 en çok g.saraylı varmış forumda. bi daha sevdim bu forumu
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 11 Mys 2016 #157 Galiba en co galatasarayli varmis okuyunca bi sevindim galatasay sempatisi tasiyan biri olarak benimki sadace sempati ailemizde fanatikler var tabi
Galiba en co galatasarayli varmis okuyunca bi sevindim galatasay sempatisi tasiyan biri olarak benimki sadace sempati ailemizde fanatikler var tabi
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 12 Hzr 2016 #159 Oyumu düzeltiyorum Beşiktaş lıyım @Sentinus noldu bizim oyun aktif degl hiç
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 12 Hzr 2016 #160 nazenin dediki: Oyumu düzeltiyorum Beşiktaş lıyım @Sentinus noldu bizim oyun aktif degl hiç Genişletmek için tıklayın... @JosTeR hocam yok bu aralar ondandır
nazenin dediki: Oyumu düzeltiyorum Beşiktaş lıyım @Sentinus noldu bizim oyun aktif degl hiç Genişletmek için tıklayın... @JosTeR hocam yok bu aralar ondandır