zuzuu Uzman 17 Mrt 2009 #67 MRMİC dediki: Kime göre neye göre büyük;I Bizim asaletimiz yeter;I Genişletmek için tıklayın... bravo mrmic seni içten tebrik ediyorum..başarılarını devamını diliyorum..her zaman ve heryerde beşiktaşı savunacağız
MRMİC dediki: Kime göre neye göre büyük;I Bizim asaletimiz yeter;I Genişletmek için tıklayın... bravo mrmic seni içten tebrik ediyorum..başarılarını devamını diliyorum..her zaman ve heryerde beşiktaşı savunacağız
MRMİC Uzman 17 Mrt 2009 #68 zuzuu dediki: bravo mrmic seni içten tebrik ediyorum..başarılarını devamını diliyorum..her zaman ve heryerde beşiktaşı savunacağız Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler... Yagmurlu bir gunde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda vuruldum aşık oldum ben Hayatın anlamı siyah beyazdı Ölumle yasami ayiran cizgi Siyahla beyazı ayıramaz ki Her yolun sonunda ölüm olsa da Sevenleri kimse ayrıramaz ki
zuzuu dediki: bravo mrmic seni içten tebrik ediyorum..başarılarını devamını diliyorum..her zaman ve heryerde beşiktaşı savunacağız Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler... Yagmurlu bir gunde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda vuruldum aşık oldum ben Hayatın anlamı siyah beyazdı Ölumle yasami ayiran cizgi Siyahla beyazı ayıramaz ki Her yolun sonunda ölüm olsa da Sevenleri kimse ayrıramaz ki