Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 11 Ksm 2022 #21 yesim434 dediki: Kim bu tarif ettigin Genişletmek için tıklayın... Ben
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Ksm 2022 #22 Sentinus dediki: Ben Genişletmek için tıklayın... Birde gözler mavi ise resime gerek kalmadin senin resimi tabloya cizdik demektir
Sentinus dediki: Ben Genişletmek için tıklayın... Birde gözler mavi ise resime gerek kalmadin senin resimi tabloya cizdik demektir
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 12 Ksm 2022 #23 yesim434 dediki: Birde gözler mavi ise resime gerek kalmadin senin resimi tabloya cizdik demektir Genişletmek için tıklayın... Yok abla gözler kahverengi Tabii o tarz eski kaldı. Şimdi saçlar döküldü, ben yaşlandım vs. vs.
yesim434 dediki: Birde gözler mavi ise resime gerek kalmadin senin resimi tabloya cizdik demektir Genişletmek için tıklayın... Yok abla gözler kahverengi Tabii o tarz eski kaldı. Şimdi saçlar döküldü, ben yaşlandım vs. vs.
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 13 Ksm 2022 #24 Sentinus dediki: Yok abla gözler kahverengi Tabii o tarz eski kaldı. Şimdi saçlar döküldü, ben yaşlandım vs. vs. Genişletmek için tıklayın... insanlar yaşlanmaz ağaç yaşlanır doğa yaşlanır biz insanlar Olgunlaşırız yaşlanmayız
Sentinus dediki: Yok abla gözler kahverengi Tabii o tarz eski kaldı. Şimdi saçlar döküldü, ben yaşlandım vs. vs. Genişletmek için tıklayın... insanlar yaşlanmaz ağaç yaşlanır doğa yaşlanır biz insanlar Olgunlaşırız yaşlanmayız
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Ksm 2022 #25 Kendimi fazla benzetmesemde Eylülün bir bildiği vardır muhakkak. Mustafa Kemal Atatürk ü saygıyla sevgiyle anıyorum.
Kendimi fazla benzetmesemde Eylülün bir bildiği vardır muhakkak. Mustafa Kemal Atatürk ü saygıyla sevgiyle anıyorum.
Uzi Katılımcı 14 Ksm 2022 #27 Asi Kız dediki: Waaaaww çok iddialıyız Genişletmek için tıklayın... Her zaman
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 9 Hzr 2023 #28 Neslihan Atagüle benzetiyorlar
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 9 Hzr 2023 #29
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 9 Hzr 2023 #30 Asi Kız dediki: Neslihan Atagüle benzetiyorlar Genişletmek için tıklayın... İddaa ediyorum Peyton List e daha çok benziyorsun. Daha önce de söylemiştim sana bunu Beni de Bedük diye çağırırlar arada. Ama kel ve sakallı olduğum için
Asi Kız dediki: Neslihan Atagüle benzetiyorlar Genişletmek için tıklayın... İddaa ediyorum Peyton List e daha çok benziyorsun. Daha önce de söylemiştim sana bunu Beni de Bedük diye çağırırlar arada. Ama kel ve sakallı olduğum için