Gizemli Cadi Forum Gururu 13 Arl 2009 #11 ZeyNoO dediki: evt bunlar bi kısmı sadece sonradan daha farklı smileyler daha buldum Genişletmek için tıklayın... Daha farklı mı..bir ara görmek istiyoruzo zaman ama bir ara...;.misafirler ve ben...
ZeyNoO dediki: evt bunlar bi kısmı sadece sonradan daha farklı smileyler daha buldum Genişletmek için tıklayın... Daha farklı mı..bir ara görmek istiyoruzo zaman ama bir ara...;.misafirler ve ben...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Ags 2010 #12 Şimdilik Bu Kadar Arşivimdeki Diğer Smileylerde Bunlar Olunca Eklerim Yine
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 31 Ags 2010 #13 hepsi birbirinden güzel..çok zahmetli bi iş yaptığın teşekkürler zeynoo..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Hzr 2012 #17 Alttaki 3 smileyde arşivdenn Bi yerlerde manyak-deli smileylerim olduğunu biliyordum ve buldum sonunda İlk smiley eklenebilir mi acaba foruma
Alttaki 3 smileyde arşivdenn Bi yerlerde manyak-deli smileylerim olduğunu biliyordum ve buldum sonunda İlk smiley eklenebilir mi acaba foruma
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Hzr 2012 #18 Eklendi, Boşluksuz aşağıdaki şekilde.. Tatil - : T : Manyak - : M :
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Hzr 2012 #19 YoRuMSuZ dediki: Eklendi, Boşluksuz aşağıdaki şekilde.. Tatil - : T : Manyak - : M : Genişletmek için tıklayın... Ben manyak smileyi istedim, diğerlerini öylesine eklemiştim Ama tatil smileyde diğer arkadaşlara yarayabilir Çok teşekkür ederim
YoRuMSuZ dediki: Eklendi, Boşluksuz aşağıdaki şekilde.. Tatil - : T : Manyak - : M : Genişletmek için tıklayın... Ben manyak smileyi istedim, diğerlerini öylesine eklemiştim Ama tatil smileyde diğer arkadaşlara yarayabilir Çok teşekkür ederim