buhurdan Özel Üye Özel üye 28 Tem 2017 #21 Papatya dediki: Nefret etmiyorum senden Etmeyeceğim Zorlama Genişletmek için tıklayın... demin öyle söyledin karar mı değiştin nabtın
Papatya dediki: Nefret etmiyorum senden Etmeyeceğim Zorlama Genişletmek için tıklayın... demin öyle söyledin karar mı değiştin nabtın
-araz- EYVALLAH... V.I.P 28 Tem 2017 #22 buhurdan bence şansını fazla zorluyor ☺illa ki gıcık olmani istiyor @Papatya kirma onu ☺ neyse bir sabote de benden gelmesin özüne dönelim konunun.velhasıl havuç iyidir soguk sever biz de onu severiz.
buhurdan bence şansını fazla zorluyor ☺illa ki gıcık olmani istiyor @Papatya kirma onu ☺ neyse bir sabote de benden gelmesin özüne dönelim konunun.velhasıl havuç iyidir soguk sever biz de onu severiz.
buhurdan Özel Üye Özel üye 28 Tem 2017 #23 -araz- dediki: buhurdan bence şansını fazla zorluyor ☺illa ki gıcık olmani istiyor @Papatya kirma onu ☺ Genişletmek için tıklayın... siz hayırdır bana karşı gıcık timi mi oluşturdunuz nabtınız
-araz- dediki: buhurdan bence şansını fazla zorluyor ☺illa ki gıcık olmani istiyor @Papatya kirma onu ☺ Genişletmek için tıklayın... siz hayırdır bana karşı gıcık timi mi oluşturdunuz nabtınız