~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 23 Tem 2011 #161 boşvermeyi..dolu verdik de ne oldu dememizi..yalanları..güvenmemeyi..inanmamayı..susmayı..sessiz kalmayı..yanlış zamanda yanlış insanı yanlış mekana atmayı öğretti...
boşvermeyi..dolu verdik de ne oldu dememizi..yalanları..güvenmemeyi..inanmamayı..susmayı..sessiz kalmayı..yanlış zamanda yanlış insanı yanlış mekana atmayı öğretti...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Tem 2011 #162 körü körüne baglanmayı öğretti..Bağlanmamak gerek oysa
UmuT ÇiÇeĞİ Aktif 24 Tem 2011 #163 hayat bana sadece kalan olmayı öğretti gidenin ardında masumca kalan gözyaşlarını içine akıtan olmayı ...
hayat bana sadece kalan olmayı öğretti gidenin ardında masumca kalan gözyaşlarını içine akıtan olmayı ...
Ç ÇağanCan Aktif 4 Ksm 2012 #166 aslında öğrettiği çok şey var. Fakat anlamadığım, Şirinlik,soytarılık Yapanların her zaman kazandığı bir dünya )) Eyvallahın olmayacak kimseye karşı
aslında öğrettiği çok şey var. Fakat anlamadığım, Şirinlik,soytarılık Yapanların her zaman kazandığı bir dünya )) Eyvallahın olmayacak kimseye karşı