Hayırlı olsun artık 25000'i geçtik.

125.000 lerde görşmek dileği ile. Jeriko hocam bugünkü duruma göre kaba bir hesap çıkarmış yıllık 20.000 üye ama her geçen gün hızla büyüdüğümüzü göz önüne alırsak en az yıllık 40 bin üye diyorum. Bu sadece önümüzdeki yıl öngörüsü sonraki yıllarda daha da fazla olacakır :)

Neden bu şekilde düşündüğüme gelince;

1. yıl sonunda 3.000
2. yıl sonunda 10.000
3. yıl sonunda yaklaşık 28.000

bu demektir ki her yıl katlanarak büyüyoruz. Bu forum geçip geçicilerden değil arkadaşlar. Ben var olduğum sürece devam edecek bir forum. Nette her gün yüzlercesi açılıp kapanıyor biz onlardan biri değiliz.

Hocam doğru söylüyorsun benim hesabım şu son 4 aya göre 20.000 bundan önceki 4 aya göre belki bu senelik atıyorum 15.000 idi.Her geçen gün katlanarak büyüme budur.İnşallah 100000+larda birlik ve beraberlik içinde olmak dileğiyle

devamlılığını sürdüren sayılı forum var sadece domain devamlılığı deil güncelleme olarakta güncel bir forum sitesi konumunda çerez forum her gün kendini yenileyen konuları ile üyeleri ile daha iyi olacaktır :)

sevilmiycek bir yer değil ki umarım dediğiniz gibi sürekli olur ki zaten öyle de gözüküyor şu an için:) eski sıklıkta forumda bulunamasamda burda bir çerez ailem oldugunu unutmuyorum fırsata buldukça uğramaya çalışıyorum. hepinize ayrı ayrı teşekürler:)

Geri