YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Mys 2011 #221 Neden ile başlayan soruları alalım arkadaşlar Neden bazen herşeyin üstümüze geldiğini düşünürüz?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Mys 2011 #223 cemree dediki: benım sorum zaten nedenle baslıo ? Genişletmek için tıklayın... PArdon ayrı satırda olmayınca göremedim Birikmişliğin boşalımı, direkt ağlatır. Neden aksilikler hep üst üste gelir ?
cemree dediki: benım sorum zaten nedenle baslıo ? Genişletmek için tıklayın... PArdon ayrı satırda olmayınca göremedim Birikmişliğin boşalımı, direkt ağlatır. Neden aksilikler hep üst üste gelir ?
cemree =)=) V.I.P 23 Mys 2011 #224 ben inanıyorum ki bir konuda hata yapınca yada yanlış bırsey ınsan o anki kafa karışıklıgı ve telaşla baska bır yanlısa daha yol acıyor bu yuzden bırbırı ardına gelıyor.. neden gece bazılarına ürkütücü gelir
ben inanıyorum ki bir konuda hata yapınca yada yanlış bırsey ınsan o anki kafa karışıklıgı ve telaşla baska bır yanlısa daha yol acıyor bu yuzden bırbırı ardına gelıyor.. neden gece bazılarına ürkütücü gelir
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Mys 2011 #225 Çocukluktan itibaren aileler çocuklarını karanlık ile korkutur da ondan. Neden kimse biz değil?
MeRciMeK V.I.P V.I.P 23 Mys 2011 #226 Biz kimse değiliz çünkü Neden aklımız ve kalbimiz arasındayız ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Mys 2011 #227 Hayat böyle güzel Neden bu sıralar tembelliği çok sever oldum ki yaa ?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Mys 2011 #228 bak onu bilemeyeceğim bu kişisel oldu sanki yada cevap tembel olasın var olabilir. Neden bazen doğruları söyleyince kötü oluruz?
bak onu bilemeyeceğim bu kişisel oldu sanki yada cevap tembel olasın var olabilir. Neden bazen doğruları söyleyince kötü oluruz?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Mys 2011 #229 İnsanlar yalanlar dünyasını seviyor Neden bu güzel havalar bazılarını mahvediyor ?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Mys 2011 #230 Güzel havayı görmüyor demek ki akşama ne pişirsem diye neden hep bayanlar düşünüyor?