Lithiµm Üye 17 Tem 2012 #1 Merhaba, Adım Furkan. Niğde'de oturuyorum. Memleketim Adana. Çerezforum'u internette araştırma yaparken keşfettim. Ve anında hayran kaldım. Kendime, mutlaka bu ailenin bir üyesi olmalıyım dedim. Umarım çok iyi vakit geçiririz
Merhaba, Adım Furkan. Niğde'de oturuyorum. Memleketim Adana. Çerezforum'u internette araştırma yaparken keşfettim. Ve anında hayran kaldım. Kendime, mutlaka bu ailenin bir üyesi olmalıyım dedim. Umarım çok iyi vakit geçiririz
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Tem 2012 #4 Aramıza Hoşgeldin Furkan Eminim buraya alıştıktan sonra ayrılamayacaksın Çünkü buradaki herkes çok sıcaktır ve yabancılık çekmezsin
Aramıza Hoşgeldin Furkan Eminim buraya alıştıktan sonra ayrılamayacaksın Çünkü buradaki herkes çok sıcaktır ve yabancılık çekmezsin
Lithiµm Üye 17 Tem 2012 #5 ZeyNoO dediki: Aramıza Hoşgeldin Furkan Eminim buraya alıştıktan sonra ayrılamayacaksın Çünkü buradaki herkes çok sıcaktır ve yabancılık çekmezsin Genişletmek için tıklayın... çok teşekkür ederim tam da aradığım gibi bir aileye sahip oldum sanırım
ZeyNoO dediki: Aramıza Hoşgeldin Furkan Eminim buraya alıştıktan sonra ayrılamayacaksın Çünkü buradaki herkes çok sıcaktır ve yabancılık çekmezsin Genişletmek için tıklayın... çok teşekkür ederim tam da aradığım gibi bir aileye sahip oldum sanırım
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Tem 2012 #6 hoşgeldiniz,ne iyi ettiniz anlatamam,iyi forumlar furkan,geç şöyle başköşeye kurul hemen
Lithiµm Üye 17 Tem 2012 #7 arz-ı hal dediki: hoşgeldiniz,ne iyi ettiniz anlatamam,iyi forumlar furkan,geç şöyle başköşeye kurul hemen Genişletmek için tıklayın... çok çok teşekkür ederim iyi bir tercih yaptığımı anlıyorum şimdiden başköşe için teşekkür ederim ama herkes gibi yanınızda yer almak isterim
arz-ı hal dediki: hoşgeldiniz,ne iyi ettiniz anlatamam,iyi forumlar furkan,geç şöyle başköşeye kurul hemen Genişletmek için tıklayın... çok çok teşekkür ederim iyi bir tercih yaptığımı anlıyorum şimdiden başköşe için teşekkür ederim ama herkes gibi yanınızda yer almak isterim
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Tem 2012 #8 Lithiµm dediki: çok çok teşekkür ederim iyi bir tercih yaptığımı anlıyorum şimdiden başköşe için teşekkür ederim ama herkes gibi yanınızda yer almak isterim Genişletmek için tıklayın... ilk gün başköşeye sonra yanımıza,bizleri tanıyana kadar başköşe idealdir,arz-ı hali dinle derim
Lithiµm dediki: çok çok teşekkür ederim iyi bir tercih yaptığımı anlıyorum şimdiden başköşe için teşekkür ederim ama herkes gibi yanınızda yer almak isterim Genişletmek için tıklayın... ilk gün başköşeye sonra yanımıza,bizleri tanıyana kadar başköşe idealdir,arz-ı hali dinle derim
Lithiµm Üye 17 Tem 2012 #10 arz-ı hal dediki: ilk gün başköşeye sonra yanımıza,bizleri tanıyana kadar başköşe idealdir,arz-ı hali dinle derim Genişletmek için tıklayın... peki dediğiniz gibi olsun berenn dediki: Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim
arz-ı hal dediki: ilk gün başköşeye sonra yanımıza,bizleri tanıyana kadar başköşe idealdir,arz-ı hali dinle derim Genişletmek için tıklayın... peki dediğiniz gibi olsun berenn dediki: Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim