eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 17 Tem 2012 #11 Bakıyorum kızlar ele geçirmiş forumu arkadaş..Bi darbe şart artık..=) Hoşgeldiniz..
Lithiµm Üye 17 Tem 2012 #12 eFSaNe_KaRTaL dediki: Bakıyorum kızlar ele geçirmiş forumu arkadaş..Bi darbe şart artık..=) Hoşgeldiniz.. Genişletmek için tıklayın... Eh madem darbe şart hazır destek kuvvet (ben oluyorum ) gelmişken yapalım şu darbeyi
eFSaNe_KaRTaL dediki: Bakıyorum kızlar ele geçirmiş forumu arkadaş..Bi darbe şart artık..=) Hoşgeldiniz.. Genişletmek için tıklayın... Eh madem darbe şart hazır destek kuvvet (ben oluyorum ) gelmişken yapalım şu darbeyi
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 17 Tem 2012 #13 Darbeler öle anlık şeyler değildir..Önce zemin ve ortam hazırlamak lazım..Ve en önemlisi zamanı doğru seçmek.. Acele yok..=)
Darbeler öle anlık şeyler değildir..Önce zemin ve ortam hazırlamak lazım..Ve en önemlisi zamanı doğru seçmek.. Acele yok..=)
Lithiµm Üye 17 Tem 2012 #14 eFSaNe_KaRTaL dediki: Darbeler öle anlık şeyler değildir..Önce zemin ve ortam hazırlamak lazım..Ve en önemlisi zamanı doğru seçmek.. Acele yok..=) Genişletmek için tıklayın... Hmm... Evet haklısınız. Aman sonra Ergenekon'a dönmesin
eFSaNe_KaRTaL dediki: Darbeler öle anlık şeyler değildir..Önce zemin ve ortam hazırlamak lazım..Ve en önemlisi zamanı doğru seçmek.. Acele yok..=) Genişletmek için tıklayın... Hmm... Evet haklısınız. Aman sonra Ergenekon'a dönmesin
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 17 Tem 2012 #15 Biraz daha devam edersek bu muhabbete herşey olabilir..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Tem 2012 #16 eFSaNe_KaRTaL dediki: Biraz daha devam edersek bu muhabbete herşey olabilir.. Genişletmek için tıklayın... Seni içeri bile alabilirler
eFSaNe_KaRTaL dediki: Biraz daha devam edersek bu muhabbete herşey olabilir.. Genişletmek için tıklayın... Seni içeri bile alabilirler
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 17 Tem 2012 #17 ZeyNoO dediki: Seni içeri bile alabilirler Genişletmek için tıklayın... Ziyarete gelirsiniz sizde..Çamaşır sigara falan getirirsiniz
ZeyNoO dediki: Seni içeri bile alabilirler Genişletmek için tıklayın... Ziyarete gelirsiniz sizde..Çamaşır sigara falan getirirsiniz
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Tem 2012 #18 eFSaNe_KaRTaL dediki: Ziyarete gelirsiniz sizde..Çamaşır sigara falan getirirsiniz Genişletmek için tıklayın... Benden beklemede Diğer arkadaşlar yardımcı olur mutlaka neyse dağıtmayalım konuyu
eFSaNe_KaRTaL dediki: Ziyarete gelirsiniz sizde..Çamaşır sigara falan getirirsiniz Genişletmek için tıklayın... Benden beklemede Diğer arkadaşlar yardımcı olur mutlaka neyse dağıtmayalım konuyu
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 17 Tem 2012 #19 Evet gerçek arkadaşlarım gelirler mutlaka..Senden hayır gelmez kimseye