Suskun V.I.P V.I.P 2 Tem 2011 #12 Aramıza ve foruma hoşgeldin Cebur,sabah sabah beni onore ettin teşekkür ederim Sendende katılım ,yorum ve paylaşım bekliyoruz [çok şeymi istedim ne ]
Aramıza ve foruma hoşgeldin Cebur,sabah sabah beni onore ettin teşekkür ederim Sendende katılım ,yorum ve paylaşım bekliyoruz [çok şeymi istedim ne ]
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 2 Tem 2011 #15 Suskun dediki: Aramıza ve foruma hoşgeldin Cebur,sabah sabah beni onore ettin teşekkür ederim Sendende katılım ,yorum ve paylaşım bekliyoruz [çok şeymi istedim ne ] Genişletmek için tıklayın... sezinle bilgi paylaşımı yapmaktan mutluluk duyacağım tabiiki çok az şey istedin dahasını da bekle ama bende senden çok sey bekliyorum özellikle yazılarını okudum müthiş paylaşımların var devam devam devam
Suskun dediki: Aramıza ve foruma hoşgeldin Cebur,sabah sabah beni onore ettin teşekkür ederim Sendende katılım ,yorum ve paylaşım bekliyoruz [çok şeymi istedim ne ] Genişletmek için tıklayın... sezinle bilgi paylaşımı yapmaktan mutluluk duyacağım tabiiki çok az şey istedin dahasını da bekle ama bende senden çok sey bekliyorum özellikle yazılarını okudum müthiş paylaşımların var devam devam devam
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Tem 2011 #16 Hoşgeldiniz cebur hocam. Kalıcı olmanız dileğiyle iyi forumlar diliyorum.