AvutuLmuyor
SüzüLmüyor, ELekten Geçerek TanışmaLar
YıKıLıp Giden UmutLarın Peşinden, KoşuLmuyor
Erimiyor, Buz KütLesine Dönmüş AcıLar
SancıLı, KancıkLık Yapıyor Damar TıkaLı Yuvasında
Üstüne Kusanmı Var
Üstüne Titreyenmi Var, ZorLa ALı Koyan?
Ben KarŞıLık BekLemeden, Savaştım
Acımadığını BiLiyorum
SessizLiğim İntihar, Masumiyet Kuşan..
Karnımda Biriktirdim Ben, Koca Bir YaLan
Menteşesi Gevşek, Eşiğe TakıLıp Düşenmi Var
LeŞ Ortada, Kokusu Burnumda
Denetime GeLmiş, SıLam.
AvutuLmuyor, GözLe Gördüğüm YıLan
Azmış, Azından Akan SaLyası Dram
Ben Ruhumu Kaybettim
Bu Yazdığının, Hangisi YaLan?
Görmeye GeLdim Tıkanmış, Suyu Akmıyor MusLuğum Buzdan SöyLedikLerim Sinirden DeğiL Utanmıyor İnsan... Birazdan Götürür Beni, Kuşandığım Duman Çek İçine Azot'u Siyah Kurum HaLıyı KirLetiş, Yere Düşürdüğüm Onur
Sırıtıyor, Durmadan
Hakkını HeLaL Et, Ben Çok Sevdim Usanmadan
Mayın TarLası, SiviLceLer Taşıdım
İnsan Yüzüne BakıLmıcak Kadar İri
DiriLdim, öLerek Her Gün
Hergün Titriyerek KaLktığım UykuLar
YaLvarmaya GeLmiş.
Hakkını HeLaL Et,
KırıLmış, DuyguLarı Tamire GeLdim
Küfürden Arınamadım AcımLa Pişmeye GeLdim
Görmeye GeLdim
Sünnet oLmamış ÇocukLar Gibi Habersizim
Günah Neydi Unuttum, Sıcacık Göğsüne
Yatmaya GeLdim..
Bugun Üzücü Bir Gün Bugün, SaLtanatına Devrettiğim Acının Son Günü Sen Şerefsiz Birisin Lan Basma KaLıpLa, Yapıştırdığın YüzLere İnat Dik Durma Sevdan, EğiLmeden öL.. KahPeLik BoL DeğiLmi Kaç Kere Sever İnsan, Kaç Sıfata Dudak Damağında 50 Tat oLan Birinin Satırına Soru Sormak. Beni Sevmemen, Gayet DoğaL Herşeyin Biteceği Bir Günün Sabahında Uyanmak ÇırıLçıpLak Bir Kızın Üstünü Örten Şerefsiz Ben.. ZaafLarını, Sevda ŞiirLerine Yazmanın Yüzü Nurdan AL ELine Lan İğne İpLiği, SökükLere İnan, NasıL Uzuyor Bak, NasıLda Haz Duyuyor YaLan Ben Hiç Bir Kadına İnanmadım, (Zaman).. ELim Tirerken, Tutunduğum Aşk Seni öLdürmeye GeLdim..
Hiç Unutmadım Hiç Birini SiLmedim Beynimden DostLarım Vardı Benim Süs Eşyası Dediğim OnLar Süs DeğiLdi, GüLdü GüLünce Açan Bizim İnsanLarımızın İçindeki FesatLıkdan İsmini AnamadıkLarım Anmamak Zorunda KaLdıkLarım Hepinizi Çok Seviyorum Biraz AnLatım, Size Kimisinin Bir ALo Değişi O Kadife Sesinden Sonra AğLadım Kimisinin Nerdesin Sen Vefasız Dediklerim Arada Birde oLsa KonuştukLarımda Var Gerek TeLefonLa Gerek MeiL YoLuyLa Ben KaLbimden KonuştukLarıma SesLeniyorum Sizi Seviyorum..