İdeal Erkek Nasıl Olmalı

Evine ailesine eşine namusuna sonuna kadar sahip çıkan aç açıkta bırakmayan kimseye ( maddi manevi ) muhtac etmeyen biridir ideal adam..( bana göre ) maddiyatmı?? olması gerektiği kadar.. az olanda mutlu etmiyor çok olanda.. kanaat en büyük zenginliktir benim gözümde..

Ne aç kalacak kadar parasız nede çevremdeki insanları horgörecek kadar çok para isterim. Elbette para gerekli kanınca kararınca olsun. Maneviyata gelince kesinlikle Allah sevgisi yüreğinde olmalı o sevgiyi taşıyabilen her duyguyu taşır(hoşgörü, sevgi, dürüstlük,sadakat vs... )

Ne aç kalacak kadar parasız nede çevremdeki insanları horgörecek kadar çok para isterim. Elbette para gerekli kanınca kararınca olsun. Maneviyata gelince kesinlikle Allah sevgisi yüreğinde olmalı o sevgiyi taşıyabilen her duyguyu taşır(hoşgörü, sevgi, dürüstlük,sadakat vs... )

Mükemmel bir açıklama tatlım benim yüreğine sağlık :)

Ah uLan ..geç geldim ben bu dünya ya..:D
Saygılar ablam :)

Geri