Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
eline ve emeğine sağlık.
sorunsuz bir şekilde programı indirdim, ilk denemede telefona kurdum ve tek tıklamayla program çalıştı.
bu kadar kolay olacağını hiç tahmin etmemiştim. çok teşekkürler...
Paylaşımınız için teşekkür ederim. General Mobile telefonumda iGO.Primo.2.4 9.6.29.431284 - 16 December 2014 versiyonunu kullanıyordum.
Paylaşıma açtığınız dosyayı telefonumda çalıştırdım. sys dosyası uyum sağladı. İlk açılışta internet bağlantısı istemesi dikkatimi çekti. Sonraki açılışda istemedi.
Yarın iş yerine giderken sesli uyarı veriyor mu deneyeceğim.
Ayrıca, SAVE isimli klasör içerisinde sizin Favorileri kayıtlarınız tutulur. Programı bir arkadaşımıza verdiğinizde özel kayıtlarınızı da vermiş olursunuz.
General Mobile telefonumda;
iGO_9.6.29.483387.apk ile data.zip problem çıkarttı.
bende
iGO.Primo_9.6.29.468978 versiyonu içerisine iGO_9.6.29.483387 içerisindeki haritaları yükledim bu şekilde kullanıyorum.
Belirttiğiniz gibi yeni versiyondaki haritalar daha güncel.
Ayrıca, yolculuk sırasında aracın ön camına görüntü yansıtan HUD diye bir özellikte eklemişler.
Bu süpermiş hocam. Bu özelliği hiç kullanmadım hemen yarın deniyorum. Bilmeyenler için HUD özelliği telefon ekranını ön camdan görüntüleme tekniği üzerine kurulu.