• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Kaynak ikonu

Android Igo Primo Navigasyon - Note 3 Ve Note 4 Için Uygun -

eline ve emeğine sağlık.
sorunsuz bir şekilde programı indirdim, ilk denemede telefona kurdum ve tek tıklamayla program çalıştı.
bu kadar kolay olacağını hiç tahmin etmemiştim. çok teşekkürler...

Paylaşımınız için teşekkür ederim. General Mobile telefonumda iGO.Primo.2.4 9.6.29.431284 - 16 December 2014 versiyonunu kullanıyordum.
Paylaşıma açtığınız dosyayı telefonumda çalıştırdım. sys dosyası uyum sağladı. İlk açılışta internet bağlantısı istemesi dikkatimi çekti. Sonraki açılışda istemedi.

Yarın iş yerine giderken sesli uyarı veriyor mu deneyeceğim.
Ayrıca, SAVE isimli klasör içerisinde sizin Favorileri kayıtlarınız tutulur. Programı bir arkadaşımıza verdiğinizde özel kayıtlarınızı da vermiş olursunuz.

SAVE isimli klasör içerisinde sizin Favorileri kayıtlarınız tutulur. Programı bir arkadaşımıza verdiğinizde özel kayıtlarınızı da vermiş olursunuz
Direkt ayarları yapılmış olarak açılması için favori klasörü kayıtlarında bir sakınca görmedim. O yüzden bu şekilde yükleme yaptım hocam.

* Açılışta benden internet bağlantısı istememişti.

* Linkteki harita ve poi başlığında Europe 2014.Q3 Full yazıyor. Mevcut harita daha güncel sanırım.

General Mobile telefonumda;
iGO_9.6.29.483387.apk ile data.zip problem çıkarttı.
bende
iGO.Primo_9.6.29.468978 versiyonu içerisine iGO_9.6.29.483387 içerisindeki haritaları yükledim bu şekilde kullanıyorum.
Belirttiğiniz gibi yeni versiyondaki haritalar daha güncel.
Ayrıca, yolculuk sırasında aracın ön camına görüntü yansıtan HUD diye bir özellikte eklemişler.

Son düzenleme:
Geri