cırcırböcee V.I.P V.I.P 21 Hzr 2006 #21 Tukenmez kaleminin yayini versene -Napican? -Yayla lezzet testi nolur gülmeyin irennnçç
kelebek -ütopik- V.I.P 21 Hzr 2006 #22 )))))))))))))))))))))))) böceem irencisssssssss hade bastır kusmak üzereyim
cırcırböcee V.I.P V.I.P 21 Hzr 2006 #23 Abi dün bir kızı kafede kesmiştim, kan kaybından ölmüş... tuttum bunu ))))))
cırcırböcee V.I.P V.I.P 21 Hzr 2006 #24 geçen gün bi taksi çevirdim hala dönüyo!!! (bu esprimi hımm sitede öle yazıo sitenin yalancısıyım )
kelebek -ütopik- V.I.P 21 Hzr 2006 #26 adamın biri varmış, ikinci dönem düzeltmiş ben sizden iğrencim heheheh :
cırcırböcee V.I.P V.I.P 21 Hzr 2006 #28 Adamın biri birgün kafasını ıslatmadan şampuanlamaya başlamış. Annesi de: -Olm hiç saç ıslatılmadan şampuanlanır mı? deyince adam: ama anne bu şampuan da "kuru saçlar için" yazıyor!!! hopsss dedik
Adamın biri birgün kafasını ıslatmadan şampuanlamaya başlamış. Annesi de: -Olm hiç saç ıslatılmadan şampuanlanır mı? deyince adam: ama anne bu şampuan da "kuru saçlar için" yazıyor!!! hopsss dedik
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Hzr 2006 #29 cırcırböcee dediki: Tukenmez kaleminin yayini versene -Napican? -Yayla lezzet testi nolur gülmeyin irennnçç Genişletmek için tıklayın... Muaaaaaaaaahhhhhhaaaaaaaaaaaaaa ))))))))))))
cırcırböcee dediki: Tukenmez kaleminin yayini versene -Napican? -Yayla lezzet testi nolur gülmeyin irennnçç Genişletmek için tıklayın... Muaaaaaaaaahhhhhhaaaaaaaaaaaaaa ))))))))))))
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Hzr 2006 #30 Boş tüp dolu tüpe ne demiş Seni yakacaklar benim yerime .. Midemmmm ahhhhhhhhh ))))))))))