• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

ilginç sabunlar

• Konuyu açan Konuyu açan zuzuu
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
abowww nereye gidiyon kızz anan seni bize emanet etti...vay basıma gelenler..kız kendi kafasına geleni yapıyo abowww..kız ben annene ne derim sonra..çabuk evee...çabukkk...

abowww nereye gidiyon kızz anan seni bize emanet etti...vay basıma gelenler..kız kendi kafasına geleni yapıyo abowww..kız ben annene ne derim sonra..çabuk evee...çabukkk...

banane gelmiyorum size :D sokakta kalıyorum kimsesizleri oynuyorum :D hem annemin nerden haberi olacak ki bizle ilgilenmiyo bile ben acıların cocuguyum :D

ahh canım hiç öle sey olurmu sen annenin cocuğusun acıların değil:)hem ablan sana annelik yapar sen üzülme olmadı ben analık yaparım(benim analığımdan ne hayır gelirse sen düşün:P)

ahh canım hiç öle sey olurmu sen annenin cocuğusun acıların değil:)hem ablan sana annelik yapar sen üzülme olmadı ben analık yaparım(benim analığımdan ne hayır gelirse sen düşün:P)

aman allah korusun sen benim annem olma :D hehe evet annemin cocuguyum :D benim ablam yokki uyuz insan yoksa varda benimmi haberimmi yok anommmm :D

Geri