75. sayfaya kadar olan resimlerin boyutlarını 600 px olarak değiştirip üzerine logo ekledim Tabii bunu tek tek yapmadım alttaki program bunun için biçilmiş kaftan
Resimler Üzerine Topluca Yazı Yazın
Önerimdir
Maşallah ne engin bi konu olmuş git git bitiremedim ayol devamı gelicek mi Amma ve lâkin çok hoş tasarımlar var aralarında. Ellerin dert görmesin Mercimek'im
Bu arada 25. sayfada kaldım, tekrar geldiğimde kaldığım yerden devam ederim
75. sayfaya kadar olan resimlerin boyutlarını 600 px olarak değiştirip üzerine logo ekledim Tabii bunu tek tek yapmadım alttaki program bunun için biçilmiş kaftan
Resimler Üzerine Topluca Yazı Yazın
Önerimdir
Langırttı sanırım .. Bu da kız versiyonu
Takıldığın yerde birebir destek sözü veriyorum Konu altına takıldığın yeri yaz çözüm gelsinBaktım ama sonuç olarak birşey çıkmadı ortaya
Kadınlıkta bir silah
İyi fikir gibiGel keyife geeelll
Oldukça basit görünümde birkaç kutu... Ama âdeta adını aşan bu kutular, küçücük alanda devasa işlevler üstleniyorlar. Alışılmadık bu mobilya seti, bir öğrenci grubu tarafından tasarlanmış. Temizlik, kitap rafı, çift kişilik yatak, kanape, yemek masası, koltuk, ayaklık ve 12 adet sandalye... Hepsi birkaç "kutu" ile hayat buluyor. Ve üstelik 4 metrekarelik bir alandan daha az yer kullanarak! Giysiler için depolama alanları, yemek, uyumak ve dinlenmek gibi yaşam alanında neye ihtiyaç duyulursa duyulsun, hepsine çözüm getiriyor. Küçük metrekarelerde yüksek konforlu bir yaşam alanı vaat eden bu konsept, oldukça etkileyici...
Giyebilene bravo