iLk_NuR Üstat 3 Ksm 2010 #36 iLk_NuR dediki: sLm Arkadaşlar ben iLkNuR 17 yaşındaym lise 3.sınıf grafik tasarım öğrencisiyimistanbuldayım aslen kastamonuluyum şimdilik bukdr yetr bnide aranıza alırmısnz Genişletmek için tıklayın... İnanmıyorum ya zaman nekdarda çabuk geçiyorr dün gibi sanki lise 3. sınıftaymışım şimdi üniversite 2 durmuyor zaman akıyorrr...
iLk_NuR dediki: sLm Arkadaşlar ben iLkNuR 17 yaşındaym lise 3.sınıf grafik tasarım öğrencisiyimistanbuldayım aslen kastamonuluyum şimdilik bukdr yetr bnide aranıza alırmısnz Genişletmek için tıklayın... İnanmıyorum ya zaman nekdarda çabuk geçiyorr dün gibi sanki lise 3. sınıftaymışım şimdi üniversite 2 durmuyor zaman akıyorrr...
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 3 Ksm 2010 #37 evet evet senin küçüklüğünü biliriz biz daha küçücüktün geldiğinde kocaman kız olmussun
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Ksm 2010 #38 Amanda aman kimleri görüyorum, dünün küçük kızı büyümüş üniversiteli mi olmuş Seni önce işkence odasına alalım pls Hoşgeldin tekrar
Amanda aman kimleri görüyorum, dünün küçük kızı büyümüş üniversiteli mi olmuş Seni önce işkence odasına alalım pls Hoşgeldin tekrar
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Ksm 2010 #40 Hoşgeldin İlknur...yeniden aramızda olmana sevindim...zaman bizi yaşlandırdı yalnız..siz daha bi genç olmusunuz..
Hoşgeldin İlknur...yeniden aramızda olmana sevindim...zaman bizi yaşlandırdı yalnız..siz daha bi genç olmusunuz..