• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

isim@soyisim msn aç

DjAvCi28

Üye
Nasıl istediğim gibi e-posta adresi açayım.örnek;ayse@rap.com,ali@affetmez.rap vb.
Bu linke Girin;

Karşınıza 2 tane şık çıkaca orada [Evet,E-Posta adresimi kullansın],butonuna tıkla ve Devam'a bas.karşınıza [Kimlik Bilgilerinizi Oluşturun] bölümü çıkacak oradaki en başta E-posta adresi istiyor.Siz oraya az önce anlattığım gibi istediğiniz adres yazın.örnek ;

ali@nana.com,memet@kaan.rap

vb. gibi sonra aşağıdaki bilgileri istediğiniz gibi yapın.

• En alttaki Devam'a basın.
  • Sonra karşınıza Sözleşmeyi Kabul Et Sayfası açılacak ordaki boş yazı yerine şimdiki yaptığınız msn adresini yazın ve Devam'a basın.
  • Adresiniz oluşturuldu.
  • Şimdi çıkan sayfaya yine devam'a basın ve çıkan butonda Evet'e tıklayın Msn'niz Tamamdır..

teşekkürler arkadaşım

ben kullandığım msni bu yeni adresime yönlendirebiliyomuyum.Yani isim ve soyismimle aldığım adresle oturum açtığımda msnimdeki kişileri görebiliyomuyum ?

Kardeş tmm msn açtim ama hani kişi bilgisinde nick yaziyoz yaa oraya girdim yazi yazilmiyo sadece msn adresi yaziyo o hep öylemi olcak bilgi verirsen sevinirim

Konu hakkında bilgim yok, ilgimi de çekmiyor doğrusu. Konuyu açan arkadaş epeydir gelmiyor. Denemedim ancak teşekkür edenler olmuş demekki halletmişler.

Bu adresin hic bir özeligi yok direk hotmail asdresi cikiyor yani konuda anlatildigi ile alakasi yok hotmailde ayni islem oluyor ve be n denedim iste bana verdigi adres yine hotmail oldu

Geri