• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

isim@soyisim msn aç

arkadaşlar ben size yardımcı olayım bu adresten aldığınız msn adresi
örnek( cerezforum@cerezforum.com ) gibi birinci bu msn adrsinin başlığını değiştrmek mümkün değil ben bunu 7 sene öncede biliyordum halada biliyorum ikinci diğer msneyi buna aktarmaksa şöle oluyor msnede üst başlıklar var örnek ( dosya kişiler ) gibi biz orda kişilere tıklıyoruz orda en aşşada kişileri kaydet var ona tıkladığımızda kaydetme uyarısı çıkacak karşınıza bu msn adresindeki kişileri pcye kaydetmeye yarar bunu yaptıktan sonra açmış olduğumuz msn adresinde cerezforum@cerezforum.com adresinde tekrar kişiler başlığından kişiler al vardır ona tıkladığımızda pcye kaydetmiş olduğumuz kişileri artık bu msn adresinede taşımış oluyoruz imkanlar kısıtlı sayılır yardım isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir

Nasıl istediğim gibi e-posta adresi açayım.örnek;ayse@rap.com,ali@affetmez.rap vb.
Bu linke Girin;

Karşınıza 2 tane şık çıkaca orada [Evet,E-Posta adresimi kullansın],butonuna tıkla ve Devam'a bas.karşınıza [Kimlik Bilgilerinizi Oluşturun] bölümü çıkacak oradaki en başta E-posta adresi istiyor.Siz oraya az önce anlattığım gibi istediğiniz adres yazın.örnek ;

ali@nana.com,memet@kaan.rap

vb. gibi sonra aşağıdaki bilgileri istediğiniz gibi yapın.

• En alttaki Devam'a basın.
  • Sonra karşınıza Sözleşmeyi Kabul Et Sayfası açılacak ordaki boş yazı yerine şimdiki yaptığınız msn adresini yazın ve Devam'a basın.
  • Adresiniz oluşturuldu.
  • Şimdi çıkan sayfaya yine devam'a basın ve çıkan butonda Evet'e tıklayın Msn'niz Tamamdır..

ben denemedim ama burda nasıl yapılacağı anlatılmış arkadasım..

Geri