Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 3 Tem 2014 #1,853 Bir karışıklık oldu sanırım. Refik ten devam edelim. Fikir
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 3 Tem 2014 #1,854 Ben bu ouyunu anlamadım mı yoksa! yanlışsam düzeltin bi zahmet (Fikir) son harfi (r) olduğuna göre (r) ile başlayan isim üreteceğiz .
Ben bu ouyunu anlamadım mı yoksa! yanlışsam düzeltin bi zahmet (Fikir) son harfi (r) olduğuna göre (r) ile başlayan isim üreteceğiz .
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 5 Tem 2014 #1,855 Çağlayağmur dediki: Bir karışıklık oldu sanırım. Refik ten devam edelim. Fikir Genişletmek için tıklayın... Çağlam bi yanlışlık olmasın.. Ben bu ouyunu anlamadım mı yoksa! yanlışsam düzeltin bi zahmet (Fikir) son harfi (r) olduğuna göre (r) ile başlayan isim üreteceğiz . Genişletmek için tıklayın... Katip doğru biliyorsun.. Recep
Çağlayağmur dediki: Bir karışıklık oldu sanırım. Refik ten devam edelim. Fikir Genişletmek için tıklayın... Çağlam bi yanlışlık olmasın.. Ben bu ouyunu anlamadım mı yoksa! yanlışsam düzeltin bi zahmet (Fikir) son harfi (r) olduğuna göre (r) ile başlayan isim üreteceğiz . Genişletmek için tıklayın... Katip doğru biliyorsun.. Recep