çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 20 Ock 2022 #11 yesim434 dediki: Fala inanma falsiz kalma Genişletmek için tıklayın... evet dogru komsum bende düsünüyordum bu kelimelerden ne yanlis diye
yesim434 dediki: Fala inanma falsiz kalma Genişletmek için tıklayın... evet dogru komsum bende düsünüyordum bu kelimelerden ne yanlis diye
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 20 Ock 2022 #12 Beni etkileyen işte burası "Eski kalıplardan çıkmanın ve yeni bir çevreye "Merhaba" demenin zamanı geldi."
Beni etkileyen işte burası "Eski kalıplardan çıkmanın ve yeni bir çevreye "Merhaba" demenin zamanı geldi."
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 20 Ock 2022 #13 Burçlara inanmıyorum
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 20 Ock 2022 #14 Asi Kız dediki: Burçlara inanmıyorum Genişletmek için tıklayın... bende inanmiyorum ama okuyorum iste gülmek icin
Asi Kız dediki: Burçlara inanmıyorum Genişletmek için tıklayın... bende inanmiyorum ama okuyorum iste gülmek icin
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 20 Ock 2022 #15 Herkes birşey atıyor Nasrettin hoca misali ya tutarsa diye