Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Eyl 2008 #12 Önemli değil canım.. Örnek olabildiysem ne mutlu bana Hem bu sayede senide detaylı olarak tanımış olduk
Önemli değil canım.. Örnek olabildiysem ne mutlu bana Hem bu sayede senide detaylı olarak tanımış olduk
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Eyl 2008 #13 artık diğer üyelerde tanıtsın dimi kendinii ben şayet herkesi merak ediyorum...madem ki biz bir aileyiz...ailemizin üyelerini tanımakta hakkımız...diye düşünüyorum...
artık diğer üyelerde tanıtsın dimi kendinii ben şayet herkesi merak ediyorum...madem ki biz bir aileyiz...ailemizin üyelerini tanımakta hakkımız...diye düşünüyorum...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Eyl 2008 #14 Bu bölüm açılınca ilk konuyu ben açıp tanıttım kendimi.. İnşallah zamanla diğer üyelerde kendilerine ait bilgileri paylaşır bizlerle
Bu bölüm açılınca ilk konuyu ben açıp tanıttım kendimi.. İnşallah zamanla diğer üyelerde kendilerine ait bilgileri paylaşır bizlerle
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 4 Eyl 2008 #16 semram ,yi kendi kizim gibi göruyorum .. hic birseye degismem semranin yeri cok farkli iyi varsin iyi tanidim seni
semram ,yi kendi kizim gibi göruyorum .. hic birseye degismem semranin yeri cok farkli iyi varsin iyi tanidim seni
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 7 Arl 2011 #17 En Belirgin Özelliğiniz = oldukça çok duygusal ve sulu gözüm sanırım. Hiç belli etmiyorsun ama daha çok soğukkanlı bir duruşun var..
En Belirgin Özelliğiniz = oldukça çok duygusal ve sulu gözüm sanırım. Hiç belli etmiyorsun ama daha çok soğukkanlı bir duruşun var..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 7 Arl 2011 #18 RUZG4R dediki: En Belirgin Özelliğiniz = oldukça çok duygusal ve sulu gözüm sanırım. Hiç belli etmiyorsun ama daha çok soğukkanlı bir duruşun var.. Genişletmek için tıklayın... aslında karma biraz...en ufak şeyde gözlerim dolar...ama soğukkanlı olmam gereken yerdede soğukkanlıyımdır..ben karışık bi insanım ya..
RUZG4R dediki: En Belirgin Özelliğiniz = oldukça çok duygusal ve sulu gözüm sanırım. Hiç belli etmiyorsun ama daha çok soğukkanlı bir duruşun var.. Genişletmek için tıklayın... aslında karma biraz...en ufak şeyde gözlerim dolar...ama soğukkanlı olmam gereken yerdede soğukkanlıyımdır..ben karışık bi insanım ya..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 7 Arl 2011 #20 felsefe_mi dediki: En sevdiğin rengi sevdim Genişletmek için tıklayın... öyle güzel renk severim ben