OBir MEB Özel üye 5 Ksm 2015 #141 Fotoğraf yarışmasına kesin katılacacağını söyleyen @nazenin 'ye veriyorum.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 5 Ksm 2015 #142 @Düş ve @Çağlayağmur arkadaşıma günün en güzel çiçeklerini gönderiyorum ...
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 6 Ksm 2015 #143 tüm foruma çiçek göndermek istiyorum ,kabul buyururlarsa birde kırmızı şarap,alkol almayanlarada ne isterlere o...
tüm foruma çiçek göndermek istiyorum ,kabul buyururlarsa birde kırmızı şarap,alkol almayanlarada ne isterlere o...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 8 Ksm 2015 #145 merakettim dediki: Alttaki üye için Genişletmek için tıklayın... Thanks kardeşim Üsteki çiçeğin yarısını alttakiyle paylaşırım
merakettim dediki: Alttaki üye için Genişletmek için tıklayın... Thanks kardeşim Üsteki çiçeğin yarısını alttakiyle paylaşırım
Düş Özel Üye Özel üye 8 Ksm 2015 #146 katip dediki: @Düş ve @Çağlayağmur arkadaşıma günün en güzel çiçeklerini gönderiyorum ... Genişletmek için tıklayın... Bildirim gelmedigi icin yeni gordum,tesekkurlerr. @Çağlayağmur ablacimm cicekleri paylasiyoruzz
katip dediki: @Düş ve @Çağlayağmur arkadaşıma günün en güzel çiçeklerini gönderiyorum ... Genişletmek için tıklayın... Bildirim gelmedigi icin yeni gordum,tesekkurlerr. @Çağlayağmur ablacimm cicekleri paylasiyoruzz
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 31 Ags 2017 #148 buhurdan dediki: @Derin Mavi ye gelsin Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim efenim Benden de Sana gelsin
buhurdan dediki: @Derin Mavi ye gelsin Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim efenim Benden de Sana gelsin