Kassandra Usta 12 Şbt 2008 #1 itiraz ediyorum efendim! nedir bu kalfa çırak!! civcivken hoşdu güzeldi sevimli bi yanı vardı ama bu kalfa çırak olayını tutmadım ben... değiştirmek istiyorum... değiştirilsin istiyorum... yönetim istifa
itiraz ediyorum efendim! nedir bu kalfa çırak!! civcivken hoşdu güzeldi sevimli bi yanı vardı ama bu kalfa çırak olayını tutmadım ben... değiştirmek istiyorum... değiştirilsin istiyorum... yönetim istifa
Kassandra Usta 13 Şbt 2008 #11 aaaa ne biliim hep oyunlara yazdıım için her yerde öyle sanıodum hmmm bu duruma göre bu konuyu uzatiim ben sakız misaliiii oyundan daha karlı Upvote 0 Downvote
aaaa ne biliim hep oyunlara yazdıım için her yerde öyle sanıodum hmmm bu duruma göre bu konuyu uzatiim ben sakız misaliiii oyundan daha karlı
ShadoW Katılımcı 13 Şbt 2008 #12 Wallaha bende sana katiliyorum kassandra.... Hatta konu da acmistim... Hocam herkes ozel uye olabiliyor mu ? Upvote 0 Downvote
Wallaha bende sana katiliyorum kassandra.... Hatta konu da acmistim... Hocam herkes ozel uye olabiliyor mu ?
kelebek -ütopik- V.I.P 13 Şbt 2008 #13 ShadoW dediki: Wallaha bende sana katiliyorum kassandra.... Hatta konu da acmistim... Hocam herkes ozel uye olabiliyor mu ? Genişletmek için tıklayın... Özel üye olmak için nüfus cüzdanı fotokobini ve isteğini belirten dilekçe örneğini yönetime bırakman gerekiyor Upvote 0 Downvote
ShadoW dediki: Wallaha bende sana katiliyorum kassandra.... Hatta konu da acmistim... Hocam herkes ozel uye olabiliyor mu ? Genişletmek için tıklayın... Özel üye olmak için nüfus cüzdanı fotokobini ve isteğini belirten dilekçe örneğini yönetime bırakman gerekiyor
Kassandra Usta 13 Şbt 2008 #14 ShadoW dediki: Wallaha bende sana katiliyorum kassandra.... Hatta konu da acmistim... Hocam herkes ozel uye olabiliyor mu ? Genişletmek için tıklayın... Nazar etme nolur çalış seninde olur Upvote 0 Downvote
ShadoW dediki: Wallaha bende sana katiliyorum kassandra.... Hatta konu da acmistim... Hocam herkes ozel uye olabiliyor mu ? Genişletmek için tıklayın... Nazar etme nolur çalış seninde olur
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Şbt 2008 #15 ShadoW dediki: Wallaha bende sana katiliyorum kassandra.... Hatta konu da acmistim... Hocam herkes ozel uye olabiliyor mu ? Genişletmek için tıklayın... Özel üyelere ben karar vermiyorumki site yönetimini birlikte yürüttüğümüz arkadaşlar uygun gördüklerini özel üye yapıyorlar. Benim dışımda yani Upvote 0 Downvote
ShadoW dediki: Wallaha bende sana katiliyorum kassandra.... Hatta konu da acmistim... Hocam herkes ozel uye olabiliyor mu ? Genişletmek için tıklayın... Özel üyelere ben karar vermiyorumki site yönetimini birlikte yürüttüğümüz arkadaşlar uygun gördüklerini özel üye yapıyorlar. Benim dışımda yani
kelebek -ütopik- V.I.P 14 Şbt 2008 #18 kassandra dediki: bir demet çiçek al giderken RÜŞVET DEĞİL BAHŞİŞ Genişletmek için tıklayın... rüşvete hayır ama hediye neden olmasın Upvote 0 Downvote
kassandra dediki: bir demet çiçek al giderken RÜŞVET DEĞİL BAHŞİŞ Genişletmek için tıklayın... rüşvete hayır ama hediye neden olmasın
ShadoW Katılımcı 14 Şbt 2008 #19 Hmm bu konuda kelebek hanimla gorusiyim bi hediyem hazir kelebek hanimm Upvote 0 Downvote
Kassandra Usta 15 Şbt 2008 #20 aaa o da özel üye olmuşş ee ne özelliğim kaldı şimdi benim =)=) daha özel üye olmak istiyorummmmmmm Upvote 0 Downvote