S -STORM- Usta 16 Arl 2009 #1 İYİ AKŞAMLAR DOSTLAR! BEN ARANIZA YENİ GELDİM! BU SİTEYİ ÖDEV YAPARKEN BULDUM VE KAYDOLDUM! BÜTÜN HERKESE KUCAK DOLU SELAMLAR!
İYİ AKŞAMLAR DOSTLAR! BEN ARANIZA YENİ GELDİM! BU SİTEYİ ÖDEV YAPARKEN BULDUM VE KAYDOLDUM! BÜTÜN HERKESE KUCAK DOLU SELAMLAR!
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 16 Arl 2009 #3 sanada kucak dolusu selam..hoşgeldin..iyi forumlar...
jeriko Özel Üye Özel üye 16 Arl 2009 #4 Hoşgeldin sefalar getirdin. Ama Senden ufak bir ricam var mesajlarını küçük harflerle yazarsan sevinirim.Çünkü büyük harfler senin amacın o olmasa bile karşındakine bağırma anlamı taşır.
Hoşgeldin sefalar getirdin. Ama Senden ufak bir ricam var mesajlarını küçük harflerle yazarsan sevinirim.Çünkü büyük harfler senin amacın o olmasa bile karşındakine bağırma anlamı taşır.
e-PaCk Forum Gururu 17 Arl 2009 #5 ben duyuru olarak algıladım o büyük harfleri. "duyduk duymadık demeyin ben geldim ahali" anlamı vermeye çalışmış yazar orada neyse HOŞGELMİŞ!
ben duyuru olarak algıladım o büyük harfleri. "duyduk duymadık demeyin ben geldim ahali" anlamı vermeye çalışmış yazar orada neyse HOŞGELMİŞ!