Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Tem 2021 #1 Yine ben ve yine sorularım artık yeter dediğinizi duyar gibiyim Evet bugün kü sorumuz iyi bir ilişkinin sırrı nedir?
Yine ben ve yine sorularım artık yeter dediğinizi duyar gibiyim Evet bugün kü sorumuz iyi bir ilişkinin sırrı nedir?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 27 Tem 2021 #2 Kafa dengi biriyle rastlaşınca harika bir ilişkiniz olur.
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 27 Tem 2021 #3 Bir bilene sormak lazım Şaka maka sevgi,sadakat, anlayış ve uyum bence
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Tem 2021 #4 Bence de sevgi saygı anlayış en önemlisi de uyum karşı taraf anlayışlıysa ,hayatınızı güzelleştiriyorsa size sevgilden çok arkadaşsa o ilişki tadından yenmez bence;(
Bence de sevgi saygı anlayış en önemlisi de uyum karşı taraf anlayışlıysa ,hayatınızı güzelleştiriyorsa size sevgilden çok arkadaşsa o ilişki tadından yenmez bence;(
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 27 Tem 2021 #5 İyi bir ilişkinin sırrı sırdır söylenmez
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 27 Tem 2021 #6 KuMRu dediki: İyi bir ilişkinin sırrı sırdır söylenmez Genişletmek için tıklayın... simdi bende merak ettim ne acaba sende gizli yazabilirsin kimse okumasin de
KuMRu dediki: İyi bir ilişkinin sırrı sırdır söylenmez Genişletmek için tıklayın... simdi bende merak ettim ne acaba sende gizli yazabilirsin kimse okumasin de
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 27 Tem 2021 #7 Bunu sadece @yilmaz27 okusun çünkü bu bir sır Söylem ki banane
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 16 Arl 2024 #9 Anlayış