P Papatya V.I.P V.I.P 24 Şbt 2013 #4,771 "Ahımın rüzgarı üşütür seni, Benden başkasına ısınamazsın.."
P Papatya V.I.P V.I.P 24 Şbt 2013 #4,772 O aşk ki,sevgiliden iyilik gördüğünde artmayacak kadar doygun, Kötülük gördüğünde de eksilmeyecek kadar sağlamdır. -İskender Pala-
O aşk ki,sevgiliden iyilik gördüğünde artmayacak kadar doygun, Kötülük gördüğünde de eksilmeyecek kadar sağlamdır. -İskender Pala-
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 24 Şbt 2013 #4,773 Aşk: herşeyi senin için var ettim, diyen,RABB'e...!Herşeyi senin için terk ettim diyebilmektir
Esr3 Özel Üye Özel üye 24 Şbt 2013 #4,774 "Ey gönül! Ses etme, bekle! 'Ya nasip' de, Rabb'ine bırak."
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 24 Şbt 2013 #4,775 İçime Akıttıklarım Sadece Gözyaşı Olsaydı , Çevremde Kırmızı Bir Birikinti Olmazdı....
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 24 Şbt 2013 #4,776 Bizler Hayatlarını Masaya Yatırmış Çocuklarız Ve Dikkat Et, Bakarsan Göreceksin, Hep O Çocuklardır Imkansız Denileni Yapanlar... Cihan Özdemir
Bizler Hayatlarını Masaya Yatırmış Çocuklarız Ve Dikkat Et, Bakarsan Göreceksin, Hep O Çocuklardır Imkansız Denileni Yapanlar... Cihan Özdemir
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 25 Şbt 2013 #4,777 Beni Dinlerken Ikiye Böl Kendini , Bir Tarafta Sevinclerin , Eglenceli Anlarin Guzel Gunlerin Olsun Diger Yanda Huzunlerin ,Acilarin,Kinlerin Ve Savaslarin Olsun , Bir Kez Daha Basa Sar Ve Dinle Simdi Ne Duyuyorsun...?
Beni Dinlerken Ikiye Böl Kendini , Bir Tarafta Sevinclerin , Eglenceli Anlarin Guzel Gunlerin Olsun Diger Yanda Huzunlerin ,Acilarin,Kinlerin Ve Savaslarin Olsun , Bir Kez Daha Basa Sar Ve Dinle Simdi Ne Duyuyorsun...?
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 25 Şbt 2013 #4,778 Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar ?
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 25 Şbt 2013 #4,780 Hayaller Inşaası En Kolay Yapılardır , Çünkü Yokmuş Gibi Hafif Ve Görünmezlerdir, Kimse Kaale Bile Almaz Onları Laf Der Geçerler Ta Ki Ağrılık Kazanıp Yavaş Yavaş Görünür Olacakları Gune Kadar! Hayallerine Sahip Çık Bir Gün Sana Gözükecekler.
Hayaller Inşaası En Kolay Yapılardır , Çünkü Yokmuş Gibi Hafif Ve Görünmezlerdir, Kimse Kaale Bile Almaz Onları Laf Der Geçerler Ta Ki Ağrılık Kazanıp Yavaş Yavaş Görünür Olacakları Gune Kadar! Hayallerine Sahip Çık Bir Gün Sana Gözükecekler.