HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 6 Mrt 2013 #4,942 Evet, ağlamaklı oluyorum, demdir bu. Hani, kurşun sıksan geçmez geceden, Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram. Gene bir cehennem var yastığımda, Gel artık...
Evet, ağlamaklı oluyorum, demdir bu. Hani, kurşun sıksan geçmez geceden, Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram. Gene bir cehennem var yastığımda, Gel artık...
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 6 Mrt 2013 #4,943 Korkar oldum ben sevmekten Yüreğin şevksiz nefeslenmesinden Gözleri fersizliğe müptela eden kederden İstemem artık seni, halsiz bıraktığın sevgini... Alıntı
Korkar oldum ben sevmekten Yüreğin şevksiz nefeslenmesinden Gözleri fersizliğe müptela eden kederden İstemem artık seni, halsiz bıraktığın sevgini... Alıntı
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 6 Mrt 2013 #4,944 Toprağın özünde bulunan aşka yabancı olan , Yaprağın sunduğu senfoniyi asla anlayamaz.
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 6 Mrt 2013 #4,945 Biliyorum cezbe tutulmuş misali çekiyorsun,Zahirimde husule gelen illetleri bilmiyorsun,Nefsimin hederliğinde adamlığımı arıyorsun,Ruhumun sefilliğinde sen bana aşk sunuyorsun.
Biliyorum cezbe tutulmuş misali çekiyorsun,Zahirimde husule gelen illetleri bilmiyorsun,Nefsimin hederliğinde adamlığımı arıyorsun,Ruhumun sefilliğinde sen bana aşk sunuyorsun.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Mrt 2013 #4,946 Ölümün olduğu yerde daha ciddi ne olabilir ki ? O yüzden sadece gülüyorum ben fesatlara..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Mrt 2013 #4,947 KaLbim kırık ALLAH'ım.. hüzün benden hiç gitmiyor ki.. Ve Sen diyorsun ki; "Kalpler yalnız ALLAH'ın zikriyle huzur bulur"[Rad,28] *****
KaLbim kırık ALLAH'ım.. hüzün benden hiç gitmiyor ki.. Ve Sen diyorsun ki; "Kalpler yalnız ALLAH'ın zikriyle huzur bulur"[Rad,28] *****
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Mrt 2013 #4,948 Biriyle mutluysan, başkalarını mutlu etmek adına ondan da olma. Sen yine de sen ol, kimseyi sensizlikle cezalandırma. Kahraman Tazeoğlu
Biriyle mutluysan, başkalarını mutlu etmek adına ondan da olma. Sen yine de sen ol, kimseyi sensizlikle cezalandırma. Kahraman Tazeoğlu
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Mrt 2013 #4,949 Ve herkesin derdi kendine ağır...Gerisinin dili lâl, kulağı sağır..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Mrt 2013 #4,950 Gitmek istiyorsa, bırakacaksın gitsin! Aklı seninle olmayanın bedeni yanında olsun ister misin?