Esr3 Özel Üye Özel üye 10 Mrt 2013 #4,981 Ey kalbim! Ey suları usul usul yükselen gizli deniz, İçimiz damar damar parçalansa da, dışımız lal gibi sessiz. İsmet Özelelel
Ey kalbim! Ey suları usul usul yükselen gizli deniz, İçimiz damar damar parçalansa da, dışımız lal gibi sessiz. İsmet Özelelel
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Mrt 2013 #4,982 Sesinden başka suçum, yüzünden başka iyiliğim kalmamıştı, Sana neden sığındığımı anlıyor musun?.. Şükrü Erbaş
Sesinden başka suçum, yüzünden başka iyiliğim kalmamıştı, Sana neden sığındığımı anlıyor musun?.. Şükrü Erbaş
Esr3 Özel Üye Özel üye 10 Mrt 2013 #4,983 Yine de beddua edemem sana; Allah ne mutluluğun varsa versin. Özdemir Asaf
Esr3 Özel Üye Özel üye 10 Mrt 2013 #4,984 Eğer sevgilinin okunu kalbimden çıkaracak olurlarsa, Kalbim ok ile beraber çıksın da ok kalbimden çıkmasın..! Fuzuli
Eğer sevgilinin okunu kalbimden çıkaracak olurlarsa, Kalbim ok ile beraber çıksın da ok kalbimden çıkmasın..! Fuzuli
P Papatya V.I.P V.I.P 10 Mrt 2013 #4,985 ALNIMIN DEĞDİĞİ EN KUTSAL YERDİ, SECDEDEN SONRA DUDAKLARIN. Begüm BAYRAKTAR.
P Papatya V.I.P V.I.P 10 Mrt 2013 #4,986 “ Kız şiirden anlıyorsa beni seçer. Anlamıyorsa zaten senin olsun. ” Kelebeğin Rüyası.
P Papatya V.I.P V.I.P 10 Mrt 2013 #4,988 Yoksullara yemek verdiğimde bana aziz diyorlar, Yoksulların neden yemeği yok diye sorduğumda ise KOMÜNİST.
Yoksullara yemek verdiğimde bana aziz diyorlar, Yoksulların neden yemeği yok diye sorduğumda ise KOMÜNİST.
P Papatya V.I.P V.I.P 10 Mrt 2013 #4,989 Delikanlım! sen ki, ya bir köşe başında kan sızarak kaşından gebereceksin, ya da bir darağacında can vereceksin. iyi bak yıldızlara onları göremezsin belki bir daha... Nazım Hikmet RAN
Delikanlım! sen ki, ya bir köşe başında kan sızarak kaşından gebereceksin, ya da bir darağacında can vereceksin. iyi bak yıldızlara onları göremezsin belki bir daha... Nazım Hikmet RAN