arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 9 Arl 2011 #12 RUZG4R dediki: Ayıp ettin şimdi geldiğini haber etseydin ya senide alırdık aramıza....Her Akşam Vodka Rakı ve Şarap içtikçe delirir insan olur harappp.. Genişletmek için tıklayın... habibin karşısına laikler olarak çıkıp,onu da laik yapıp kordon boyuna götürecez demi habibim
RUZG4R dediki: Ayıp ettin şimdi geldiğini haber etseydin ya senide alırdık aramıza....Her Akşam Vodka Rakı ve Şarap içtikçe delirir insan olur harappp.. Genişletmek için tıklayın... habibin karşısına laikler olarak çıkıp,onu da laik yapıp kordon boyuna götürecez demi habibim
Çiçek Pasajı Üye 9 Arl 2011 #13 seneler önce bir film vardı, rabia hatun diye. öyle nurlu öyle dindar bir kız bacımızdı ki, bir yudum şarab içirebilmek için 3 saat 12 dakika aralıksız zulm etmişlerdi de yine de içmediydi. ben de bir rabiayım, ırzımı inceletmem ulen.
seneler önce bir film vardı, rabia hatun diye. öyle nurlu öyle dindar bir kız bacımızdı ki, bir yudum şarab içirebilmek için 3 saat 12 dakika aralıksız zulm etmişlerdi de yine de içmediydi. ben de bir rabiayım, ırzımı inceletmem ulen.
cemree =)=) V.I.P 5 Mrt 2013 #16 Ankaramın gözünü seveyim yaşadığım şehri seviyorum =)) Tatil şehirlerinin çoğu öyle kendi hallerine bırakmak lazım )
Ankaramın gözünü seveyim yaşadığım şehri seviyorum =)) Tatil şehirlerinin çoğu öyle kendi hallerine bırakmak lazım )