jeriko tavsiyesiyle:)

Torunmu düşünsene neredeyse aynı yaştayız.Biz seni cami avlusunda bulduk.Bakalım büyütelim diye o da ne çekilir dert değilmişsin.Tekrar başımızdan atmak istediysekde yine geldin evi buldun.Lanet olsun içimizdeki insanlık sevgisine ne yapacaksın bırak kim alırsa alasın diyemedik.Şimdide o tuvalet bekcisini beğenip lmadın yine başımızda kaldın sanki seni daha iyisi alacak.

anommmmmm annem beni cami avlusunamı bıraktı inanmiyorum :D dede iyimisin aynı yastamıyız dede iyimisin :D ninem bana kıyamaz beni sokaga atmaz birkerem :Devet daha iyi kısmetler çıkar ban gencim güzelim tüüü nazar degmesin elimi sallasam ellisi :D

Elli yaşına kadar el sallamak aklına gelmedide şimdimi geldi.Geçmiş olsun artık el ayak kafa ne sallarsan salla o iş bitti.Evdekamışcığım.Şimdide gepegenç kardeşinin kısmetlerini kıskanıyorsun.İstersen o tuvaletciye haber salayım gelsin belki ona yuttururuz seni.

Elli yaşına kadar el sallamak aklına gelmedide şimdimi geldi.Geçmiş olsun artık el ayak kafa ne sallarsan salla o iş bitti.Evdekamışcığım.Şimdide gepegenç kardeşinin kısmetlerini kıskanıyorsun.İstersen o tuvaletciye haber salayım gelsin belki ona yuttururuz seni.

hıh ne varmıs yasımda 19 yasındayım gencim daha dedecim kendinle karıstırdın galiba yazıkkk:D elimi sallasam yeter dedecim o yetiyo ;) yok almayım dedecim diger kızın alsın onu :Dhem ben diger kızını neden kıskanımki o beni kıskanıyo birkerem :D

Bak Evdekalmış,hııı gül gibi kardeşine çamur atıp durma.Onu biz seviyoruz evde kalsada bakarız ki kalmadı.Ama senden kurtulamadık.Alıyorsan tuvaletci son sözüm bu :D

Bak Evdekalmış,hııı gül gibi kardeşine çamur atıp durma.Onu biz seviyoruz evde kalsada bakarız ki kalmadı.Ama senden kurtulamadık.Alıyorsan tuvaletci son sözüm bu :D

hıh almıyom işte sevgilki kardesin alsın :D anommm beni sevmiyomusunuz :) tmm tmm artık kurtuluyosunuz evi terk ediyorum yalvarsanızda gelmem artık :D

Eveeeet bu konu burada kapanmıştır.Bir kelime daha etme.Hiç bu kadar boş bir zaman harcadığımı hatırlamıyorum.

Geri