yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Mrt 2012 #1 Kadın hakları diye birşey yoktur...!!! ÇÜNKÜ: ONLAR HEP HAKLIDIR...!!! (Konu kapanmıştır NOKTA)
KarhaN Aktif 9 Mrt 2012 #4 Kadın Hakkı diye bir şey yok çünkü Hakkı erkek ismidir diyerek kötü bir espriyle çekileyim ben konudan en iyisi : ))
Kadın Hakkı diye bir şey yok çünkü Hakkı erkek ismidir diyerek kötü bir espriyle çekileyim ben konudan en iyisi : ))
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 9 Mrt 2012 #5 KarhaN dediki: Kadın Hakkı diye bir şey yok çünkü Hakkı erkek ismidir diyerek kötü bir espriyle çekileyim ben konudan en iyisi : )) Genişletmek için tıklayın... bence de
KarhaN dediki: Kadın Hakkı diye bir şey yok çünkü Hakkı erkek ismidir diyerek kötü bir espriyle çekileyim ben konudan en iyisi : )) Genişletmek için tıklayın... bence de
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Mrt 2012 #6 KarhaN dediki: Kadın Hakkı diye bir şey yok çünkü Hakkı erkek ismidir diyerek kötü bir espriyle çekileyim ben konudan en iyisi : )) Genişletmek için tıklayın... Yılardır söylüyorum da feminist ruh dinlemiyor
KarhaN dediki: Kadın Hakkı diye bir şey yok çünkü Hakkı erkek ismidir diyerek kötü bir espriyle çekileyim ben konudan en iyisi : )) Genişletmek için tıklayın... Yılardır söylüyorum da feminist ruh dinlemiyor
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 9 Mrt 2012 #7 YoRuMSuZ dediki: Yılardır söylüyorum da feminist ruh dinlemiyor Genişletmek için tıklayın... kim miş o dinlemeyen
YoRuMSuZ dediki: Yılardır söylüyorum da feminist ruh dinlemiyor Genişletmek için tıklayın... kim miş o dinlemeyen
KarhaN Aktif 9 Mrt 2012 #8 YoRuMSuZ dediki: Yılardır söylüyorum da feminist ruh dinlemiyor Genişletmek için tıklayın... Bayan sayısı fazla diye çekileyim dedim ama arka sağlam çıktı şükür : )
YoRuMSuZ dediki: Yılardır söylüyorum da feminist ruh dinlemiyor Genişletmek için tıklayın... Bayan sayısı fazla diye çekileyim dedim ama arka sağlam çıktı şükür : )
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Mrt 2012 #9 eFSaNe_KaRTaL dediki: Güldüm Sadece : Genişletmek için tıklayın... sendne beklediğimiz hareketler bunlar.. KarhaN dediki: Kadın Hakkı diye bir şey yok çünkü Hakkı erkek ismidir diyerek kötü bir espriyle çekileyim ben konudan en iyisi : )) Genişletmek için tıklayın... kötüydü evet.. balamnaz dediki: bence de Genişletmek için tıklayın... koparırım o dilini.. YoRuMSuZ dediki: Yılardır söylüyorum da feminist ruh dinlemiyor Genişletmek için tıklayın... abi sana bişi diyemiyorum..
eFSaNe_KaRTaL dediki: Güldüm Sadece : Genişletmek için tıklayın... sendne beklediğimiz hareketler bunlar.. KarhaN dediki: Kadın Hakkı diye bir şey yok çünkü Hakkı erkek ismidir diyerek kötü bir espriyle çekileyim ben konudan en iyisi : )) Genişletmek için tıklayın... kötüydü evet.. balamnaz dediki: bence de Genişletmek için tıklayın... koparırım o dilini.. YoRuMSuZ dediki: Yılardır söylüyorum da feminist ruh dinlemiyor Genişletmek için tıklayın... abi sana bişi diyemiyorum..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 9 Mrt 2012 #10 KarhaN dediki: Bayan sayısı fazla diye çekileyim dedim ama arka sağlam çıktı şükür : ) Genişletmek için tıklayın... bak sen,çok güvenme bence biz burda çoğunluktayız
KarhaN dediki: Bayan sayısı fazla diye çekileyim dedim ama arka sağlam çıktı şükür : ) Genişletmek için tıklayın... bak sen,çok güvenme bence biz burda çoğunluktayız