eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 9 Mrt 2012 #11 KarhaN dediki: Bayan sayısı fazla diye çekileyim dedim ama arka sağlam çıktı şükür : ) Genişletmek için tıklayın... Abi sıkıntı yok o konuda.. Ben kaç senedir tek başıma idare ediyom bunları
KarhaN dediki: Bayan sayısı fazla diye çekileyim dedim ama arka sağlam çıktı şükür : ) Genişletmek için tıklayın... Abi sıkıntı yok o konuda.. Ben kaç senedir tek başıma idare ediyom bunları
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Mrt 2012 #12 Kadın haklıda olsa haksız da olsa, Döven eş ise her zaman haksızdır bu da bi gerçek
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Mrt 2012 #14 eFSaNe_KaRTaL dediki: Abi sıkıntı yok o konuda.. Ben kaç senedir tek başıma idare ediyom bunları Genişletmek için tıklayın... az kaldı atıcam denizleree
eFSaNe_KaRTaL dediki: Abi sıkıntı yok o konuda.. Ben kaç senedir tek başıma idare ediyom bunları Genişletmek için tıklayın... az kaldı atıcam denizleree
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Mrt 2012 #15 RUZG4R dediki: (hep bu smileyi kullanmak istemiştim ) Genişletmek için tıklayın... yüzme biliyorsundur inş..
RUZG4R dediki: (hep bu smileyi kullanmak istemiştim ) Genişletmek için tıklayın... yüzme biliyorsundur inş..
KarhaN Aktif 9 Mrt 2012 #16 balamnaz dediki: bak sen,çok güvenme bence biz burda çoğunluktayız Genişletmek için tıklayın... Sayı konusunda haklısınız ama biz de birlik olduk mu sonuç sizin açınızdan olumsuz olacaktır muhakkak : )
balamnaz dediki: bak sen,çok güvenme bence biz burda çoğunluktayız Genişletmek için tıklayın... Sayı konusunda haklısınız ama biz de birlik olduk mu sonuç sizin açınızdan olumsuz olacaktır muhakkak : )
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 9 Mrt 2012 #17 sitem dediki: az kaldı atıcam denizleree Genişletmek için tıklayın... Hiç umudum yok..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 9 Mrt 2012 #18 KarhaN dediki: Bayan sayısı fazla diye çekileyim dedim ama arka sağlam çıktı şükür : ) Genişletmek için tıklayın... Karhan arka kuvvetli rahat ol sen ..
KarhaN dediki: Bayan sayısı fazla diye çekileyim dedim ama arka sağlam çıktı şükür : ) Genişletmek için tıklayın... Karhan arka kuvvetli rahat ol sen ..