yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 17 Arl 2012 #31 felsefe_mi dediki: Bir konuyu geç kalmaktan oralara taşımak kesinlikle çok ciddi bir yetenek işi Nedir bu kadınların derdi ya? Vallahi anlamıyorum ben bu kadınları Genişletmek için tıklayın... konu kapanmıştır arkadaşlar
felsefe_mi dediki: Bir konuyu geç kalmaktan oralara taşımak kesinlikle çok ciddi bir yetenek işi Nedir bu kadınların derdi ya? Vallahi anlamıyorum ben bu kadınları Genişletmek için tıklayın... konu kapanmıştır arkadaşlar
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Arl 2012 #32 felsefe_mi dediki: Bir konuyu geç kalmaktan oralara taşımak kesinlikle çok ciddi bir yetenek işi Nedir bu kadınların derdi ya? Vallahi anlamıyorum ben bu kadınları Genişletmek için tıklayın... taşıyabileceğimiz yerler de sınır yok,aktarma bile yok thy den daha seriyiz bu konuda
felsefe_mi dediki: Bir konuyu geç kalmaktan oralara taşımak kesinlikle çok ciddi bir yetenek işi Nedir bu kadınların derdi ya? Vallahi anlamıyorum ben bu kadınları Genişletmek için tıklayın... taşıyabileceğimiz yerler de sınır yok,aktarma bile yok thy den daha seriyiz bu konuda
felsefe_mi ...!... Özel üye 17 Arl 2012 #33 arz-ı hal dediki: taşıyabileceğimiz yerler de sınır yok,aktarma bile yok thy den daha seriyiz bu konuda Genişletmek için tıklayın... yoo şimdi hakkını yiyemem. Bir insan evladı konulara oraya taşıyorsa, psikolojik sorunları vardır
arz-ı hal dediki: taşıyabileceğimiz yerler de sınır yok,aktarma bile yok thy den daha seriyiz bu konuda Genişletmek için tıklayın... yoo şimdi hakkını yiyemem. Bir insan evladı konulara oraya taşıyorsa, psikolojik sorunları vardır
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Arl 2012 #34 felsefe_mi dediki: yoo şimdi hakkını yiyemem. Bir insan evladı konulara oraya taşıyorsa, psikolojik sorunları vardır Genişletmek için tıklayın... yok demiyoruz zaten ben şahsen deliyim
felsefe_mi dediki: yoo şimdi hakkını yiyemem. Bir insan evladı konulara oraya taşıyorsa, psikolojik sorunları vardır Genişletmek için tıklayın... yok demiyoruz zaten ben şahsen deliyim