Kadınlar Neden Aldatır.

Mavi Gül

ѕση_¢ıqℓıк
Özel üye
Kadınlar neden aldatır?

KADIN İNTERNET KULLANICILARININ YAKINDAN TAKİP ETTİĞİ BİR SİTE, “KADINLAR NEDEN ALDATIR” SORUSUNA YANIT ARADI. “AŞK-I MEMNU” DİZİSİNDEKİ BİHTER-BEHLÜL AŞKINDAN YOLA ÇIKAN İNTERNET SİTESİ, 5 BİN 600 KİŞİNİN VERDİĞİ KATILDIĞI ANKETİN SONUÇLARINI AÇIKLADI.

Her şey çok güzel başlamışken, birlikte keyif alır, birlikte hayaller kurarken, nasıl oluyor da aldatma ihtiyacı duyuluyor?” ve “Eskiden kadınlar erkeklerine daha mı çok bağlıydı yoksa artık çok mu cesaretliler de aldatıyorlar?” sorularına yanıt arayan mahmure.com, bu soruları internet kullanıcılarına sordu. Cevaplar arasında en önemli aldatma nedeni olarak eşlerinin kendilerine ilgisiz davranmaları olduğunu ortaya çıkardı. Kadınların aldatma nedenlerinden birinin de, belki de kendi egolorını zirveye çıkarmanın peşinde olup olmadığını da sorgulayan mahmure.com, Kanal D’nin ilgiyle izlenen “Aşk-ı Memnu” dizisindeki Bihter’den örnek veriyor. Etrafında ona pervane olan, üstelik de çok zengin kocası Adnan Bey’i, amcası olmadan bir yerlere gelemeyen Behlül’le aldatan Bihter’in, yakışıklılığının etkili olup olmadığı da araştırılıyor. mahmure.com okuyucularına “kadınlar neden aldatır?” diye sordu. İşte ankete katılan 5 bin 600 kişinin verdiği cevaplar şaşırtıcı.

Kadınlar neden aldatır?

İlgisiz kaldıkları için : 3208 (% 40,05)

Yeniden beğenilme duygusunu yaşamak için: 1588 (% 21,55)

İntikam için: 981 (%14,17)

Heyecan aradıkları için: 570 (%10,34)

Diğer: 189 (3,43 )

bu diziye sinir oluyorum zaten genel ahlak yapısına aykırı sonra diyolarki yok yengesiyle aldatmış soyle olmuş boyle olmuş milyonların izlediği kanallara biraz daha dikkatli davranmalı

bu diziye sinir oluyorum zaten genel ahlak yapısına aykırı sonra diyolarki yok yengesiyle aldatmış soyle olmuş boyle olmuş milyonların izlediği kanallara biraz daha dikkatli davranmalı

Zevzek yorumun için çok teşekkür ediyorum.

KanalD başta olmak üzere bir çok kanal bu tip dizileri yayınlayarak toplumun ahlaki yapısını bombalıyorlar.Yine KanalD dizilerinden olan Yaprak dökümü farklımı?Önce evli kız kardeş, ablasının kocasını ayartır arkasından tekrar ayrılır, boynuzlanmış kocası onu kabul eder daha sonra kardeşini bırakınca yine terkedilmiş abla ona döner, evin gelini kaç kişinin kucağına girer çıkar ve bütün bunlar normalmiş gibi lanse edilmeye çalışılır bu sadece benim bazen mecbur kalıp baktığım dizi ve sanırım en masumları ve ben bunu çocuğuma izletmemeyi başaramıyorum.Çünkü herkes heryerde seyrediyor. Bu toplum nereye gidiyor acaba.:(

jeriko aslında bende yaprak dökümü nü örneklicektim başladığı günden beri karşıyım dizide yaşananlara belki bazı yorumlar gelecektir şimdi iyi ozazman polat olun gidin adam vurun gibi ama toplum ahlak yapımızı bozmakta bu gibi dizilerin katkısı çok büyük

son olarak çevremde bu konuyu tartışırken baya yanlız kalmıştım teşekkürler :)

Bunlar yaşamda olan şeyler TV ye dökülmesi neden olay olsun aldatmak kadın ve erkeklerde var ve gerçek dünyadada eniştesine giden kadınlar mevcut ben tv de gösterilmesine karsı değilim yaparken iyi gösterilmesimi kötü

Gösterilmesinin kötü olması... öyle bir hal olduki acır olduk leylaya destekler olduk behlülle bihteri..sanki yasadıkları normal bir ilişkiymiş gibi gelir oldu gözlerimize...ben eskiden derdim ki bir kişi nasıl eniştesine farklı bir gözle bakabilirmiş...bakarmış bal gibi de bakarmış..üstelik kendine bir sürü haklı neden bularak bakarmış...

ihaneti atfetmeyen yüreklerimiz ihaneti destekler hale getiriliyor farkında değiliriz..behlül kendi öz amcasından görmediği iyiliği görmediği amcasına nasıl yapabilir bunu diyoruz sonra ama seviyor aşk var..insan nasıl söz geçirsin yüreğine diyip yanlış birşey değilmiş gibi görer hale geliyoruz...

sonra bunları izleyen bir nesil olarak ahlakı yapılar değişiyor..sözde batılaşıyoruz..ne şeref kalıyor ne onur...

İnsanın aklına gelmeyen rezilliği bu diziler sayesinde öğreniyoruz ve kendimizce haklı gerekçeler buluyoruz.Kırmızı gerçekten yaşanan dejenerasyonu o kadar güzel anlatmışsın ki.Bu yorumun üstüne yorum yapmak istemiyorum.Olay budur işte.Teşekkürler.

haberlerde neler duyuyoruz bir baba öz kızına tecavüz ediyor biri çıksa bunun filmini yapsa siz film yapımcılarını suçlayacaksınız o zaman ama sorun film yapımcısında değil böyle bir şeyi yapanlarda filmler kurgu ama gerçek hayattan alıntı üzerine kurgular ben dizilere karşı değilim yaprak dökümünü bende izliyorum ama illa izliyorum diye aldatmayı onaylamam gerekmiyor aldatan kadın olsun erkek olsun saygı duymam cünkü bir insanı salak yerine koyma durumudur aldatma simdi diziyi izliyorum diye illaki örnekmi almam gerekiyor yada öyle bir film çıksa baba öz kızına tecavüz ediyor konu bu tüm babalar filmden etkilenip öz kızlarına tecavüzmü edecek biz insanları hayvanlardan ayıran en büyük özelliiğimiz zekamızdır yaradan zeka vermiş irade vermiş seçim imkanı sunmuş içinde eğilim olan insan ne filmden ne prg. dan etkilenir yapacağını yapar kadın olsun erkek olsun ben katılmıyorum örneklik olayına şayet öyle olsa kaç kisi trt eğitim yayınlarını izliyor neden eğitim yayınları reytinglerde dipte madem tvde iyi bir şeyler çıkmalı neden kimse izlemiyor behlülü izlemedim saçma geldi ama behlülün reytinglerle trtde bir eğitim yayının reytingleri zıt kutuplar :)

ya tabiki herkes her gördüğünü yapmıyor..gördüklerini yaşamıyor..bende ara ara aşkı memnuyada yaprak dökümünede ve bunlara benzer bir sürü film dizi izliyorum izlemesem konusunu nerden bileceğim..ama bunların yavas yavas kültürümüzü yasam tarzımızı etkilemediğini inkar edemem..gün geçtikçe daha çok değişiyoruz ve bu duyduğumuz haberler her gün daha da artıyor.

Aslında yorum yapmayacağım demiştim ama Kızıl mavi bunu niye böyle can siperane savunduğunu anlamıyorum.Bu tip şeylerin gösterilmesinin topluma ne gibi bir faydası var ayrıca Kırmıznın dediği gibi bugün leylaya acıyan toplum yarın yaptıklarını örnek almaz mı?
Yada baba kızına tecavüz ediyor yapımcılar bunu film haline getirse dizinin sucu ne diyorsun.Tamam dediğin gibi bir çoğu lanetler bir çoğu dediğim toplumun %99.9'u ama ya bir kişi, iki kişi bu sapıklığı oradan görüp buna yeltense sen bu dediklerini halen savunmaya devam edermisin?Ayrıca savunmaktan vazgeçsen ne fayda olan olmuştur.Filmlerden dizilerden etkilenip silahı eline alıp katliam yapanlar çıkıyorsa mutlaka bu sapıklıkları örnek alacak bir iki kişi dedim ama yüzlercesi çıkacaktır.

Geri