Kadınlar Neden Aldatır.

savunduğum şu insanların filmlerden şarkılardan dizilerden etkilenip yanlış yapması mümkün değildir o insanın içinde vardır yapmak istemiştir yapmıstır bunun vebalini bir kurgu filme yıkmak saçma geliyor sadece hatta önceki yıllarda çok güldüğüm bir haber vardı bu aksam ölürüm şarkısını dinleyip intihar eden kızın haberi ve daha komiği bu haber üzerine bu sarki yasaklandı şimdi ben sen o intiharı kafamıza koymamıssak 500 defada dinlesek bir etkisi olabilirmi bir şarkının olamaz ama sen intiharı göze almıssın oda sana fon müziği şeklinde eşlik etmiş bunda sarkının kabahati ne dizilerde öyle bence yani askı memnuyu izlediği için aldatan olmaz ama aldatmayı kafasına koymus ve toplumsal ahlaka aykırı ilişki biçimini benimsemiş birisi birde diziyi izliyordur okadarn topluma faydasından söz etmiştim bugün kaç kişi topluma faydalı yayınları izliyor söylermisiniz örnek olarak trt yayınlarını verdim arz talep

benim bu konudaki savunduğum düşünce bu tarz seylerin zamanla bizden birseyler alıp götürdüğü o kızında yasadığı seyler zaten intihar etmesine zemin hazırlamıstır..sarkı sadece sebep niteliğinde kalmıştır..aynı şekilde bu tarz seylerde zamanla bizi değiştiriyor..bir gün yavas yavas kopma noktasına bizlerde geleceğiz belki kim bilir..

Bu tip dizilerin topluma ne gibi bir faydası var.Dediğim gibi bir kaç kişi de olsa bunlardan kötü etkilenmesi (intihar veya tecavüz ) yetmez mi?Hep marjinal örnekler veriyorsun.Son yorumunda olduğu gibi.Bu örnekleri boşver, toplumun ahlaki yapısı değişiyor.Amaçları milleti televizyonun başına çekip keselerini doldurmak ve bunu da her türlü ahlaksızlığı göstererek yapmaktan da çekinmiyorlar.İzlenmiyor dediğin programların izlenmemesi malesef toplumun ne kadar yozlaştırıldığının canlı örneği.Keşke böyle diziler izleneceğine hiç televizyon izlenmese çok daha iyi olurdu.Belki insanlar sohbet etmeye,kitap okumaya yaralı şeyler yapmaya daha çok zaman ayırdı.

Geri