cemree =)=) V.I.P 3 Mys 2012 #11 bayanlar hiç sorun yaşamaz demedim pc-x yalnızca bu konuda daha çok erkekler kendini ifade edemiyor dedim tabii ki bayanlardan da vardır duygularını açık açık ifade edemeyenler ama erkeklerde bu oranın daha fazla olduğunu düşünüyorum...
bayanlar hiç sorun yaşamaz demedim pc-x yalnızca bu konuda daha çok erkekler kendini ifade edemiyor dedim tabii ki bayanlardan da vardır duygularını açık açık ifade edemeyenler ama erkeklerde bu oranın daha fazla olduğunu düşünüyorum...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 16 Ekm 2020 #12 )) Artik ne kadinlar mutlu nede erkekler belki bunlar eskidendi ama simdi )) sanmiyorum
Enda Neylersin!!! V.I.P 17 Ekm 2020 #14 Ağlıyorsa kaçmak yerine göz yaşlarını silin ve onu teselli edin. Bunu yapsa yeterdi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 17 Ekm 2020 #15 AybüKe dediki: Ağlıyorsa kaçmak yerine göz yaşlarını silin ve onu teselli edin. Bunu yapsa yeterdi Genişletmek için tıklayın... Bu cok zor iste bizim erkekler aglayan kadinlari sevmiyorlar
AybüKe dediki: Ağlıyorsa kaçmak yerine göz yaşlarını silin ve onu teselli edin. Bunu yapsa yeterdi Genişletmek için tıklayın... Bu cok zor iste bizim erkekler aglayan kadinlari sevmiyorlar