Düş Özel Üye Özel üye 13 Mrt 2016 #11 bivatandaş dediki: Allah seni varyaaaa Genişletmek için tıklayın... Bırak peşimi
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 13 Mrt 2016 #12 Düş dediki: Bırak peşimi Genişletmek için tıklayın... bırakmam
dderya kOkOşŞ V.I.P 13 Mrt 2016 #13 erkeklerin yalanlarina kanmalari. bir erkegin asik olabilecegi yanilgisinda olmalari.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 14 Mrt 2016 #14 Birbirlerinin hayatına köstek olmaları, doğanın kendilerine bahşettiği gücün farkına varamamaları, erkek yancılığı yapmaları..
Birbirlerinin hayatına köstek olmaları, doğanın kendilerine bahşettiği gücün farkına varamamaları, erkek yancılığı yapmaları..
chackerkeyff Üye 29 Nsn 2016 #15 Bir çok şey var ama en çok sanırım gereksiz kaprisleri tripleri bi düşünüp tribe başlasalar keşke he birde çeneleri var ama ona alışkınız kadınların 3te 2si çeneden oluştuğu için
Bir çok şey var ama en çok sanırım gereksiz kaprisleri tripleri bi düşünüp tribe başlasalar keşke he birde çeneleri var ama ona alışkınız kadınların 3te 2si çeneden oluştuğu için
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 30 Nsn 2016 #16 Kaprisin her türlüsünden nefret ederim...cinsiyet önemli değil. ..
TheBiber Yukarı Bak Özel üye 9 Ags 2022 #17 alışveriş çılgınlığı ya kendim de bu sınıftayım kendime de tahammülüm yok aslında
TheTuz Özel Üye Özel üye 9 Ags 2022 #18 Fazla soru sormaları bence, Allah çene vermiş tabi kullanmak lazım
TheBiber Yukarı Bak Özel üye 9 Ags 2022 #19 erkekler için bir anket yok mu ya erkeklerin nelerine tahammül edemezsiniz diye ?
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 11 Ags 2022 #20 aslında bütün şıklar ama tek işaret et6mek zorunda kaldım ee tabi bayanlar in üzerine fazla gitmemek gerek tek seçenek yeter
aslında bütün şıklar ama tek işaret et6mek zorunda kaldım ee tabi bayanlar in üzerine fazla gitmemek gerek tek seçenek yeter