carmella Özel Üye Özel üye 24 Ksm 2024 #1,012 Bugünkü kahveler benden Bu saatte bizim pek kahve kültürümüz yok daha çok yabancılarda var bu alışkanlık ama bugün bi istisna yapıyoruz
Bugünkü kahveler benden Bu saatte bizim pek kahve kültürümüz yok daha çok yabancılarda var bu alışkanlık ama bugün bi istisna yapıyoruz
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 24 Ksm 2024 #1,013 Bendede var @carmella bu kültür Kaptım birtanesini ellerine saglık
carmella Özel Üye Özel üye 24 Ksm 2024 #1,014 Rica ederim bende her zaman olmasa da şu an bunu yaşıyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 24 Ksm 2024 #1,015 Gözümü açtım mı doğru mutfağa kahve yapmaya @carmella eline sağlık
carmella Özel Üye Özel üye 24 Ksm 2024 #1,016 Rica ederim konuya uğrayanlar kahvelerini alıyor ne güzel
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Ksm 2024 #1,017 carmella dediki: Bugünkü kahveler benden Bu saatte bizim pek kahve kültürümüz yok daha çok yabancılarda var bu alışkanlık ama bugün bi istisna yapıyoruz Genişletmek için tıklayın... Bu saatte iyi geldi ellerine sağlık
carmella dediki: Bugünkü kahveler benden Bu saatte bizim pek kahve kültürümüz yok daha çok yabancılarda var bu alışkanlık ama bugün bi istisna yapıyoruz Genişletmek için tıklayın... Bu saatte iyi geldi ellerine sağlık
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 25 Ksm 2024 #1,018 @Sentinus afiyet olsun
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 25 Ksm 2024 #1,019 Asi Kız dediki: @Sentinus afiyet olsun Genişletmek için tıklayın... Ellerine sağlık