KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ekm 2011 #48 Yüzümde hüzünden gölgeler varsa,,,, O hüzün yüzündendir olsa olsa,,, Bilmiyorum, bu yaşamın çoğu yaşanmamışsa, Yaşanmadığı okunur, şimdi, daldımsa,,,, Özledikçe yalnız durup/susup baktımsa, Sorulacakken nedeni nasıl sormadımsa,, Geldiğini umudumla umudla umdumsa,, Geleceğini görüyor/biliyordum, anlattımsa,, O geçip/gitti 'ora'sına, ben göremedim, baktıysa,,, Derim ki şimdi, bir daha gelse/de, sorsa,, Sözümle, yüzümle, gözümle dedim, duysa,, Bense buramda onu bekledim oysa,,,, Yüzümde hüzünden gölgeler kaldıysa,,, İçimde örülen duvardan düşmüştür, çatladıysa,,, Özdemir Asaf Düzenleyen yönetici: 11 Eyl 2017
Yüzümde hüzünden gölgeler varsa,,,, O hüzün yüzündendir olsa olsa,,, Bilmiyorum, bu yaşamın çoğu yaşanmamışsa, Yaşanmadığı okunur, şimdi, daldımsa,,,, Özledikçe yalnız durup/susup baktımsa, Sorulacakken nedeni nasıl sormadımsa,, Geldiğini umudumla umudla umdumsa,, Geleceğini görüyor/biliyordum, anlattımsa,, O geçip/gitti 'ora'sına, ben göremedim, baktıysa,,, Derim ki şimdi, bir daha gelse/de, sorsa,, Sözümle, yüzümle, gözümle dedim, duysa,, Bense buramda onu bekledim oysa,,,, Yüzümde hüzünden gölgeler kaldıysa,,, İçimde örülen duvardan düşmüştür, çatladıysa,,, Özdemir Asaf