~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 15 Ksm 2015 #82 badem ceviz çikolata ve susam yemem lazım kalorisi yüksekmiş bunların yoksa nişan elbiseme bosbol girerim
badem ceviz çikolata ve susam yemem lazım kalorisi yüksekmiş bunların yoksa nişan elbiseme bosbol girerim
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 19 Mys 2022 #83 Şimdiye hesap yapsaydık tığ gibi olurduk yapmadık şiş gibi olduk
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 20 Mys 2022 #84 Tatlı Cadı dediki: Şimdiye hesap yapsaydık tığ gibi olurduk yapmadık şiş gibi olduk Genişletmek için tıklayın... evet ya ne demezzsin ama aslinda TIG gibiyiz tabiki kalini var incesi var ben kalin TIG gibiyim
Tatlı Cadı dediki: Şimdiye hesap yapsaydık tığ gibi olurduk yapmadık şiş gibi olduk Genişletmek için tıklayın... evet ya ne demezzsin ama aslinda TIG gibiyiz tabiki kalini var incesi var ben kalin TIG gibiyim
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 20 Mys 2022 #85 Benimde ince tığ olduğum olduğum pek söylenemez