Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Nsn 2013 #11 Bal dediki: Şoklardayım şuan Dokunmayın bir sürü bana hazmetmem gerek Genişletmek için tıklayın... Ben @YoRuMSuZ 'un Kalpli şu konusunu daha çok beğeniyorum ) Bak bi ama fazla girme şoka Kalbiniz Elinizde - El ile kalp yapma resimleri Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Bal dediki: Şoklardayım şuan Dokunmayın bir sürü bana hazmetmem gerek Genişletmek için tıklayın... Ben @YoRuMSuZ 'un Kalpli şu konusunu daha çok beğeniyorum ) Bak bi ama fazla girme şoka Kalbiniz Elinizde - El ile kalp yapma resimleri
Paradoks ... Elif ... Özel üye 5 Nsn 2013 #12 Vayy demekki yorumsuzun o sert görünüşünün altında çiçeklki böceklii haha Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Nsn 2013 #13 @Bal Yorumsuz sert değil ki yaa Bence yumuşacık kalbi var Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Paradoks ... Elif ... Özel üye 5 Nsn 2013 #14 ZeyNoO dediki: @Bal Yorumsuz sert değil ki yaa Bence yumuşacık kalbi var Genişletmek için tıklayın... Biliyorum Maksat yorumları okuyup biraz uyuz olsun Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
ZeyNoO dediki: @Bal Yorumsuz sert değil ki yaa Bence yumuşacık kalbi var Genişletmek için tıklayın... Biliyorum Maksat yorumları okuyup biraz uyuz olsun
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Nsn 2013 #15 Bakış açısına bak yaa Sanki kalbimizin resimlerini atmışız muamalesi yapmayınız Burada arz karşısında bir talep sunduk sadece
Bakış açısına bak yaa Sanki kalbimizin resimlerini atmışız muamalesi yapmayınız Burada arz karşısında bir talep sunduk sadece
Paradoks ... Elif ... Özel üye 5 Nsn 2013 #16 YoRuMSuZ dediki: Bakış açısına bak yaa Sanki kalbimizin resimlerini atmışız muamalesi yapmayınız Burada arz karşısında bir talep sunduk sadece Genişletmek için tıklayın... genede beklemezdim çok ani oldu çok
YoRuMSuZ dediki: Bakış açısına bak yaa Sanki kalbimizin resimlerini atmışız muamalesi yapmayınız Burada arz karşısında bir talep sunduk sadece Genişletmek için tıklayın... genede beklemezdim çok ani oldu çok
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Nsn 2013 #17 YoRuMSuZ dediki: Bakış açısına bak yaa Sanki kalbimizin resimlerini atmışız muamalesi yapmayınız Burada arz karşısında bir talep sunduk sadece Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle sana katılıyorum komşum Maksat paylaşmak Hayat paylaşınca güzel diyerek de ekliyorum
YoRuMSuZ dediki: Bakış açısına bak yaa Sanki kalbimizin resimlerini atmışız muamalesi yapmayınız Burada arz karşısında bir talep sunduk sadece Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle sana katılıyorum komşum Maksat paylaşmak Hayat paylaşınca güzel diyerek de ekliyorum
Paradoks ... Elif ... Özel üye 5 Nsn 2013 #19 -araz- dediki: adamı iyice kalpsiz yaptınız hee Genişletmek için tıklayın... Yok estfrullah kalpsiz olsaydı bu forum olmazdı . Seviliyorsun abimm )
-araz- dediki: adamı iyice kalpsiz yaptınız hee Genişletmek için tıklayın... Yok estfrullah kalpsiz olsaydı bu forum olmazdı . Seviliyorsun abimm )
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Nsn 2013 #20 -araz- dediki: adamı iyice kalpsiz yaptınız hee Genişletmek için tıklayın... Ben tamamen masumum canım Bal'a yorumsuz yumuşacık kalplidir diye belirtmiştim zaten )
-araz- dediki: adamı iyice kalpsiz yaptınız hee Genişletmek için tıklayın... Ben tamamen masumum canım Bal'a yorumsuz yumuşacık kalplidir diye belirtmiştim zaten )