Bu satırları yazarken arkada canozan çalıyor bu sıralar hep canozan dinliyorum dans etmek için bir şarkısını bulmuştum ama kalbe dokunacak şarkılarıda varmış ve gitmeye korktupum o karanlık yerlerden sana haber getiriyor özellikle gece günyüzüne çıkartır tüm yaşadıklarını her neyse severek dinliyorum yürüyüş yaparken sorgulatır her şeyi. Neden mi buradayım motivasyon nasıl yükseltilir adlı konunun yüzünden, yazmalıymışım bir şeyleri evdeki günlüğümü kullanmadım bugün. Günlük demişken bazı günlüklerini ankarada atmak zorunda kaldım zor geldi. tüm hissettiklerim hissettirdikleri de gitmiş oldu artık hatırlayabildiğim kadarıyla varlar aklımda öyle çok yaşadıklarımı aklımda kazıyan biri değilimdir bazı şeyler hariç tabi... mutsuzum bu sıralar düzelmiyor veya düzeltemiyorum bazı şeyleri istemediğim ama sanki olunca daha iyi olacakmış gibi öngördüğüm bazı şeyler var, size çok ihtiyacım var ama beni mutsuz ediyorsunuz yıllar sonra buraya gelip yazdığım şeyleri okuyup eskiden mutsuzum ama şimdi çok mutluyum demek istiyorum geleceğim bir insan olsaydı ona bugünden şöyle derdim ne olursa olsun gülümsemeye devam et çünkü sen gülünce çok güzelsin...